• Fri frakt fra 599kr
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Sikker betaling via Klarna

Damesko

Her finner du komfortable og for kvinner.

Alle skoene du finner hos oss blir prøvd og testet av vår fysioterapeut, og alle skoene i denne kategorien har funksjoner som er designet for å gi føttene komfort, lettelse og et mer komfortabelt skritt.

Alle våre damesko har enten en ergonomisk fotseng eller en anatomisk innersåle. Men uansett om skoene har en ergonomisk eller anatomisk oppbygging, er alle sko laget for å gi føttene dine de beste fortsettelsene.

Våre damesko er tilgjengelige som både arbeidssko, gåsko, hverdagssko eller sko til fester og finere anledninger. Dameskoene er tilgjengelige i flere forskjellige modeller, med forskjellige materialer og funksjoner – avhengig av hva du leter etter.

For eksempel, hvis du er ute etter vanntette damesko, kan du se alle modellene her. Der skoene er designet med vanntette materialer, for eksempel Gore-Tex, som sørger for å holde føttene tørre – uansett vær.

Våre damesko er også tilgjengelige for fysiske aktiviteter som turgåing, løping og trening. Her kan du se alle våre damesko som er tilpasset turgåing, powerwalks og løping.

Vi i minfot.se ønsker å selge sko som gir føttene komfort og samtidig hjelpe deg med å lindre og behandle ulike fotproblemer. Derfor har vi også sko som er spesielt laget for å lindre fotsmerter, knesmerter og ryggsmerter, for eksempel. Men vi har også sko som er unikt laget for å lindre dine problemer forbundet med pronasjon, supinasjon, Hallux Valgus, hammer tå og hælspor.

380 produkter

380 produkter

Du har sett 36 av 380 produkter