• Tollfri levering - 3-5 dager
  • Fri frakt fra 599kr
  • Sikker betaling via Klarna
  • Åpent kjøp i 14 dager

Scholl tøfler

Her finner du anatomiske, avlastende tøfler fra Scholl med Bioprint Adapta, Bioprint, Memory Cushion eller Biomechanics fotsenger.

Tøfler finnes i mange forskjellige varianter. For å kunne nyte omgivelsene og samtidig kunne gå og stå i lengre perioder, spiller tøflenes design en stor rolle.

Er Scholl tøfler bra?

For et så naturlig og avslappet steg som mulig er det viktig å ta vare på føttene og velge tøfler som er tilpasset fotens form. Med Scholls tøfler reduserer du belastningen takket være deres gode passform. Noe som gir føttene både komfort, støtte og gode forhold for fotproblemer som overpronasjon.

Er du på jakt etter en komfortabel tøffel til hverdags eller jobb, kan du oppdage et stort utvalg hos oss som vil ta vare på føttene dine i løpet av en lang dag. Tøfler fra Scholl finnes for både menn og kvinner, og er perfekte for påkjenningene føttene utsettes for daglig. I vårt sortiment finner du tøfler fra Scholl som brukes i flere yrker.

Innersålene er anatomisk utformet for å gi føttene god komfort og en bedre oppreist stilling for en mer gunstig holdning. Stroppene er funksjonelt plassert for å avlaste unødvendig belastning og trykk. Tøfler fra Scholl er inspirert av de siste trendene. Mange av modellene er designet med smarte detaljer og ergonomiske egenskaper som forbedrer passformen slik at du kan gå på en mer avslappet måte.

De er ikke bare enkle å ta på. De er også den ultimate tøffelen å kunne bruke på jobben, på fritiden eller hvis du trenger komfortable sko å gå innendørs med.

0 produkter