Herresko hos Myfeet.no

WALK WITH US

  • Fri frakt over Nkr 500
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Åpent kjøp i 14 dager
Priser inkl. mva
VISER 1-4 (324)1 2 3 ... 81 Siste 100 per side

Herresko

Her finner du komfortable herresko som gir føttene komfort på hvert trinn.

Alle våre herresko er laget for å være komfortable og gi føttene dine de beste forholdene. Alle våre herresko er testet og testet av vår fysioterapeut, og hver modell i vårt sortiment er nøye utvalgt for å gi føttene komfort mens du lindrer og behandler ulike fotproblemer.

Våre herresko er tilgjengelige i både normal, smal og bred lesing. Våre brede herresko passer for de som har brede føtter, hovne føtter eller som trenger mer plass i skoene. Alle herresko har også en fotseng som enten er ergonomisk eller anatomisk designet.

I vårt utvalg av herresko finner du sko både for jobb, hjemme, for fysiske aktiviteter, for festen eller for turen. For eksempel gåsko, tursko, joggesko og vanntette sko.

I vårt utvalg av herresko kan du også finne sko som er designet for å lindre og behandle ulike fotproblemer. For eksempel har vi sko som er laget for å behandle problemer forbundet med ryggsmerter. Men vi har også sko som er unikt laget for å pakke problemer forbundet med hælsmerter, hælspor, pronasjon og supinasjon. 

-->