• Fri frakt fra 599kr
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Sikker betaling via Klarna

Sko med uttagbar såle

Her finner du sko med uttagbar såle, hvor du kan bytte ut fotbrettet med dine egne innlegg.

Er du på jakt etter sko med avtagbar innersåle? Da har du kommet til rett sted! Vår kolleksjon av sko med uttagbar innersåle gjør ikke bare at du kan bruke dine egne innlegg i skoene, men de er også designet for å gjøre din hverdag mer behagelig og komfortabel.

Hvorfor bør man kjøpe sko med uttagbar innersåle?
En av de primære fordelene med sko der du kan ta ut innersålen, er at du kan bruke dine egne innlegg. Kanskje har du fått spesialbestilte såler fra en ortoped, eller kanskje har du et par såler for din hælspore, eller du trenger såler som motvirker pronasjon? Uansett hvilken type sål du bruker, kan du kjøpe sko i denne kategorien. Ettersom alle modellene her har en innersåle du kan ta ut av skoene og erstatte med dine egne såler.

Alle sko i denne kategorien er også nøye utvalgt av vår fysioterapeut, noe som gjør at hver modell er designet for å gi dine føtter de beste forutsetningene. Derfor kan du finne sko i denne kategorien som er tilpasset ulike fotproblemer som Hallux Valgus, hammertå eller supinasjon.

Det finnes også sko som er tilpasset ulike anledninger og aktiviteter, for eksempel vanntette fotturerstøvler eller luftige arbeidssko. Slik at du enkelt og smidig kan finne den modellen som passer deg og dine behov.

405 produkter

405 produkter

Du har sett 36 av 405 produkter