Padlesko

Her finner du padelsko som er komfortable og gir deg et bre og stabilt grep på padelbanen.

Med padelsko får du et godt, stabilt grep på banen mens du får en komfortabel base å spille på. Padel sko minner om sko som brukes på leirbaner i tennis. Yttersålen på padleskoene har en mønstret yttersåle som er designet i forskjellige gummiforbindelser for å gi deg så godt grep som mulig og samtidig få skoene til å vare, i mange kamper.

Siden padel er en rask og dynamisk sport, er det viktig at du bruker sko som har et godt grep og som skaper god bakkekontakt.

Hvilke padelsko er de beste?

Det kan være vanskelig å vite hvilke padelsko som er best og hvilke padelsko som passer for deg og spillet ditt. Men det er viktig at du bruker sko som er designet for fysisk aktivitet, og som samtidig gir føttene støtte og komfort. I denne kategorien finner du sko som er perfekte for padel.

Hva er spesielt med padelsko?

Det som skiller padelsko fra vanlige sko er at de er designet for å transportere fuktighet og svette bort fra føttene dine - for å gi føttene et så friskt klima å være i. Ved å transportere fuktighet bort minimerer skoene risikoen for svette føtter og "glir rundt" i skoene. Samtidig minimerer det risikoen for at du lider av chafing og blemmer.

Det som også skiller padelsko fra vanlige sko er at de er designet for å være lette og smidige - for ikke å bli oppfattet som tunge eller klumpete.

Hvordan skal padelsko sitte?

Siden føttene våre er forskjellige, sitter skoene også annerledes på føttene våre. Noen vil at skoene skal sitte stramt, noen vil ha mer plass i skoene. Derfor er padelsko designet med en snøringsring og med bøyelige overdeler som gjør at skoene følger formen på foten din, noe som gir optimal komfort og god passform. Snøringen gjør det også mulig å tilpasse skoene til hvor stramt du vil at de skal sitte på føttene.

Padel sko er tilgjengelige i flere forskjellige modeller, både for menn og kvinner. Skoene er designet i forskjellige materialer og med forskjellige yttersåler. Derfor varierer prisen, avhengig av skomaterialet. Våre padelsko er også tilgjengelige for de som har smale føtter, eller for de som har bredere føtter.