• Fri frakt fra 599kr
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Sikker betaling via Klarna

Vanntette sko

Her finner du vanntette og vannavstøtende sko som holder føttene tørre i all slags vær.

Det finnes flere forskjellige typer vanntette sko, og vi tilbyr et bredt utvalg av sko som tåler vann samtidig som de gir føttene dine komfort og støtte. Her kan du lese mer om forskjellige typer vanntette sko slik at du enklere kan velge den modellen som passer deg.

  • GORE-TEX: Sko med GORE-TEX-teknologi er kjent for sin overlegne vanntetthet og pusteevne. Sko med denne teknologien har en unik membran som er mikroporøs og tillater fuktighet å ventilere ut samtidig som den hindrer vanninntrengning. Dette gjør at skoene holder regn og fuktighet ute uten at føttene blir for varme eller svette. Derfor er disse skoene ideelle for utendørsaktiviteter og gir pålitelig beskyttelse under alle værforhold.
  • Vanntette membransko: Modeller med vanntette membraner er konstruert for å holde vann ute samtidig som de slipper ut overskuddsfuktighet. Disse skoene er utmerkede for å holde føttene tørre samtidig som de tilbyr god pusteevne, noe som gjør dem egnet for en aktiv livsstil.
  • Gummistøvler: Gummistøvler er klassiske når det gjelder vanntetthet. Laget av gummi eller andre vanntette materialer gir de effektiv beskyttelse mot regn og vanndammer. Våre gummistøvler kombinerer praktisk vanntett beskyttelse med stil og komfort, noe som gjør dem perfekte for regnfulle dager eller gjørmete utendørsaktiviteter.

___

Alle våre vanntette sko er nøye designet med fokus på å tilby overlegen komfort og passform. Vi streber etter å imøtekomme forskjellige behov og størrelser.

  • Anatomisk eller ergonomisk komfort: Hvert par vanntette sko er konstruert med en anatomisk eller ergonomisk design for å sikre optimal komfort og støtte under langvarig bruk.
  • Normal, smal eller bred lest: Vårt sortiment inkluderer sko med forskjellige lestebredder, noe som betyr at du kan finne modeller som passer din spesifikke fotform, uansett om du har normale, smale eller brede føtter.
  • Tilpasning til forskjellige fotproblemer: Vi forstår at alle har unike behov og eventuelle problemer. Derfor inkluderer vårt sortiment sko som er tilpasset forskjellige fotproblemer som for eksempel fotsmerte, hælspore, supinasjon eller pronasjon.

___

Opplev vårt utvalg av vanntette sko og finn det perfekte paret som ikke bare beskytter mot fuktighet, men også tar hensyn til dine individuelle komfortbehov og fotproblemer.

 

117 produkter

117 produkter

AKU-fodrade-skor-EGA-Goretex.jpg
Vattentätt
Varmfodrat

AKU EGA Gore Tex W Beige

kr 2 449
kr 3 499
AKU-rock-Mens-DFS-goretex-Green.jpg
Vattentätt

AKU Rock Mens DFS GTX Green

kr 1 749
kr 2 499

Du har sett 36 av 117 produkter