• Fri frakt fra 599kr
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Sikker betaling via Klarna

Sko med rullesåle

Aktiver og styrk kroppen med funksjonelle sko med rullesåle.

Opplev en annerledes måte å gå på med sko som aktiverer kroppen din og som samtidig gir effektiv avlastning. Med runde, ustabile såler blir gangstilen din myk og skånsom for både føtter, rygg og ledd. Oppdag funksjonelle sko fra kjente merker som MBT, Joya og Rollingsoft, med ulike typer teknologier for en naturlig rullende bevegelse i steget ditt.

Visste du at den ikoniske runde sålen har en positiv effekt på kroppen?

- Forbedret balanse
- Forbedret holdning
- Forbedret sirkulasjon
- Reduserte ryggsmerter
- Styrket muskler gjennom økt muskelaktivitet
- Reduserte hælsmerter

Sko med rullesåle er ideelle for deg som står og går mye, for eksempel i arbeidet ditt, på harde gulv og underlag.

Teknologien fremmer en naturlig rullende bevegelse i steget ditt, som er skånsomt for rygg og ledd samtidig som det bidrar til en forbedret og mer avslappet holdning. Musklene aktiveres på en annen måte sammenlignet med når du går i vanlige sko og den økte muskelaktiviteten er med på å styrke kroppen. Du forbedrer også balansen og sirkulasjonen.

Runde såler bidrar også til å fordele trykket over hele fotens overflate mens du går, for optimal støtdemping og redusert trykk på sensitive punkter som hæl og forfot, hvor overbelastning er vanlig. Ved problemer med for eksempel hælsmerter eller hælspore (plantar fasciitt) kan sko med rund såle være med på å lindre og gi deg mer komfort i steget.

37 produkter

37 produkter

Du har sett 36 av 37 produkter