• Fri frakt fra 599kr
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Sikker betaling via Klarna

Vinterstøvler

Finn dine nye trofaste følgesvenner i vinterkulden blant våre vinterstøvler. Som bosatt i Skandinavia er et par solide og varme vinterstøvler et must i enhver garderobe. Med funksjonelle egenskaper vil du få god beskyttelse mot både kulde, snø og utglidning, klar til å gå tur uansett vær.

Varmfôret komfort

Når termometeret stadig kryper mot null og snøen dekker bakken, er det avgjørende å holde føttene varme og komfortable – under disse forholdene er varmfôrede vinterstøvler din beste venn. I vårt utvalg finner du støvler med varmende fôr i ull eller fleece og andre syntetiske materialer, avhengig av hva du foretrekker. Foringen bidrar til isolasjon og holder kulden ute. I tillegg får du en ekstra myk og polstret komfort takket være fôret. Du kan med andre ord nyte vinterlandskapet vårt uten å måtte tenke på frosne eller stive føtter!

Sklisikker såle

Prangende, slaps og herdede isdekker er en konstant utfordring under den skandinaviske vinteren. Reduser risikoen for skli- og fallskader ved å velge vinterstøvler med en eller annen type sklisikker teknologi. Hos oss finner du varme støvler med utbrettbare pigger som er praktiske ved plutselige værskifter og som du kan bruke både innendørs og utendørs, eller modeller med andre grepvennlige teknologier, som Vibram, gummipigger eller annen type av mønstersporing som gir et forbedret grep. Hvordan yttersålene på vinterstøvlene dine ser ut spiller en avgjørende rolle for hvor godt du får tak på snø, is og andre glatte underlag.

Vanntetthet

En stor del av vinteren er slaps og skitne veier og gangstier. Velger du en vinterstøvel med en eller annen type vanntett membran, kan du holde det våte unna – og føttene tørre. Mange vinterstøvler er designet med Gore-Tex eller annet vanntett materiale og smarte sømmer for å hindre at fukt kommer inn. Vanntette vinterstøvler er spesielt gunstige under lengre turer når det er viktig å unngå våte føtter som kan føre til at de blir både kalde og stive.

Isolasjon

Å holde varmen i vinterstøvlene er A og O. I tillegg til varmt fôr er mange vinterstøvler utformet med en eller annen type isolasjon i sålen som beskytter mot kulde nedenfra. Vurder også å velge en støvel hvor snøringen er stram og har en god pløs, dette er med på å gi en tett passform som igjen hindrer kulde og eventuell snø eller fukt i å trenge inn i støvlene.

De viktigste egenskapene når det gjelder å velge riktig vinterstøvel er at de har et varmt fôr, en eller annen type grepsvennlig teknologi og muligens vanntetting for å takle de tøffeste og våteste vinterdagene. Nyt vinteren, gåturer og andre utendørsaktiviteter med våre høykvalitets vinterstøvler fra flere forskjellige kjente merker.

56 produkter

56 produkter

Du har sett 36 av 56 produkter