Luftige sko hos Myfeet

WALK WITH US

  • Fri frakt over Nkr 500
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Åpent kjøp i 14 dager
Priser inkl. mva
VISER 1-4 (121)1 2 3 ... 31 Siste 100 per side

Luftige sko

Her finner du komfortable, luftige sko som er perfekte for varme dager og for de som lett blir varme, eller svetter på føttene.

Alle sko i denne kategorien har luftige egenskaper. Noe som gjør at skoene har et materiale eller en funksjon som gjør at frisk luft slippes inn gjennom skoene mens den varme luften slippes ut. Dette gir føttene et sunnere og friskere klima å være i. På denne måten minimeres også risikoen for at føttene blir for varme, svette og begynner å lukte fotsvette.

Våre luftige sko er tilgjengelig for både kvinner og menn og de finnes i flere forskjellige materialer. Våre luftige sko kan brukes til hverdags, på jobb, til turer eller til fysiske aktiviteter. Skoene fås også med uttakbar fotseng og i ulike belastninger, avhengig av om du trenger sko til brede eller smale føtter.

Alle våre luftige sko er utvalgt og prøvd av vår fysioterapeut. Derfor er det også de luftige skoene med ulike funksjoner og materialer. For å gi føttene komfort, men også løse ulike fotproblemer som svette føtter, illeluktende føtter, trette føtter, hallux valgus, hælsmerter og hammertå.

Vi har luftige sko fra flere forskjellige merker og trenger du hjelp til å velge hvilken luftig sko som passer for deg kan du kontakte vår kundeservice, vi hjelper deg gjerne med å finne skoene som passer deg og dine behov. 

Luftige sko som arbeidssko

Hvis du opplever at føttene fort blir svette på jobben, kan du bytte ut skoene med et par luftige joggesko i stedet. Noe som gir føttene et mer behagelig klima å være i gjennom hele arbeidsdagen.

Pustende sko som ikke har et luftig design

Hvis du vil ha sko som puster, men ikke vil at de skal være luftige – eller at huden på føttene skal være synlig i skoene. Slik anbefaler vi sko i Gore-tex. Gore-tex er et materiale som både puster og er vanntett. Gore-Tex er en slags membran som er tynn og har over 9 milliarder porer. Som stenger fuktighet ute og holder føttene tørre. Men membranen avgir også varm luft og damp, som gjør at overskuddsvarme fra føttene frigjøres – og føttene dine får et tørt og behagelig klima å være i. HER kan du se alle våre vanntette sko med Gore-Tex.

-->