• Fri frakt fra 599kr
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Sikker betaling via Klarna

Badesko

Her finner du badesko som gir føttene dine komfort, beskyttelse og bedre grep på vått og glatt underlag.

Badesko er også kjent som badesandaler eller strandtøfler. Men uansett hva du kaller skoene, finner du vanntette sko i denne kategorien som beskytter føttene dine og gir dem komfort.

Badesko er for alle som liker å tilbringe tid ved bassenget eller på stranden. Uansett om du leter etter badesko for å beskytte føttene mot varm sand, skarpe steiner eller bare for å holde dem tørre, har vi badeskoene du trenger. Vi har et stort utvalg av badesko for damer, barn og herrer. Badeskoene kommer i forskjellige materialer, farger og størrelser for å passe alle behov og stiler.

Du kan bruke skoene både innendørs, på stranden og ved bassenget. De er designet for å tåle vann og er laget av slitesterke materialer som beskytter føttene dine. Skoene finnes både som klassiske badesandaler og som "barfot-sko" som følger formen på føttene dine og gir en herlig følelse av frihet samtidig som du får godt og stabilt grep. Ja, badesko har flere fordeler som har gjort dem populære å bruke.

Fordeler med badesko:

  • Beskytter føttene dine mot skarpe gjenstander på stranden og varm sand
  • Gir en herlig sommerfølelse og frihet for føttene dine
  • Kan brukes både innendørs og utendørs ved bassenget eller på stranden
  • Minimerer risikoen for å gli på glatte og våte overflater
  • Laget av materialer som tåler vann og tørker raskt

 

Våre badesandaler, badesandaler og badesko finnes i forskjellige typer og er tilpasset ulike aktiviteter. For eksempel er badesko med støtdempende såle og ekstra støtte vanlige for svømming og vannlek, mens våre badesandaler og badesandaler er mer egnet for avslapning på stranden.

Hvis du trenger hjelp med å velge badesko, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice. Vi hjelper deg gjerne med å finne den modellen som passer deg og føttene dine.

35 produkter

35 produkter

FitKicks-mens-edition-navy.jpg

FitKicks Herre Navy

kr 224
kr 449
FitKicks-mens-edition-black.jpg

FitKicks Herre Black

kr 224
kr 449
FITK-GRY_1.jpg

FitKicks Dame Gray

kr 224
kr 449

Du har sett 35 av 35 produkter