• Fri frakt fra 599kr
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Sikker betaling via Klarna

Arbeidssko

Arbeidssko som er tilpasset for å gi dine føtter komfort og støtte gjennom lange arbeidsdager.

Å velge riktige arbeidssko er avgjørende for de som går og står mye på harde gulv. Hvis man går og står mye i feile sko, kan det føre til problemer med føttene og forårsake plager som fotpine eller ømme føtter. Det er også vanlig å oppleve plager med rygg, knær og ledd. Derfor er alle våre arbeidssko tilpasset for å tåle mange timer på harde gulv samtidig som de gir dine føtter de beste forutsetningene.

Fordeler med våre arbeidssko

  • Komfort i fokus: Våre arbeidssko er designet med komfort i tankene. Alle modellene er fotformede og har en anatomisk eller ergonomisk design som minimerer belastningen på føttene og maksimerer komforten.
  • Kvalitet og holdbarhet: Alle modellene er laget av høykvalitetsmaterialer for å være slitesterke og tåle daglig slitasje. Vi har også modeller som er vaskbare og tørkebare, noe som gjør dem passende for de som jobber innen helse, omsorg eller restaurantbransjen.
  • Antiskli: For de som jobber på kjøkken eller i helsemiljøer der gulvet kan bli glatt, tilbyr våre arbeidssko gripevennlige såler og antiskli for å gi et godt og stabilt grep.
  • Pusteegenskaper: Ventilerende materialer sørger for at føttene holder seg kjølige og friske selv under lange arbeidsdager. Dette er spesielt viktig for å unngå fuktighet og lukt.

__

Hvilke sko skal man ha på jobben?

Valget av arbeidssko avhenger av arbeidsmiljøet, men også kravene innenfor ditt yrke. Hos oss finner du flere ulike typer sko, inkludert sko som er tiltenkt ulike fotproblemer og fotvalg. Slik at du velger sko som passer for deg, dine behov og dine føtter.

Å investere i riktige arbeidssko og gi dine føtter den omsorgen de fortjener gjennom lange arbeidsdager. Våre sko er det optimale valget for de som krever både stil og funksjon i sitt yrkesliv. Utforsk vårt utvalg i dag og gi dine føtter den støtten de trenger for å prestere på topp hver dag.

176 produkter

176 produkter

Du har sett 36 av 176 produkter