• Fri frakt fra 599kr
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Sikker betaling via Klarna

Sko med fotbuestøtte

Oppdag vårt utvalg av skoer med fotbuestøtte, som kombinerer moderne stil med optimal støtte for din hulfot - for et mer behagelig skritt.

Hvorfor bør jeg bruke sko med støtte for hulfoten?

Hulfoten er buen langs fotens innside og kan lett bli overbelastet hvis man har et behov for støtte som ikke tilfredsstilles med riktig type sko og innleggssåle. Når du velger sko med støtte for hulfoten får du en oppbygd støtte som løfter opp og stabiliserer fotbuen. Dette hjelper til med å avlaste hele foten, gir en jevnere vektfordeling og mer komfort når du går.

Ved å støtte fotbuen kan du også forebygge plager som for eksempel hælspore, overpronasjon men også minimere tretthet og overbelastning i føttene dine. Det er et godt valg hvis du ofte føler deg sliten eller øm i føttene.

Blant våre sko finner du både vår egen Minfot-kolleksjon, skapt for dine føtters beste, sammen med flere andre velkjente merker som vi nøye har valgt ut for deres kvalitet og komfort. Her finnes både stilig avslappede hverdagssko og sporty modeller, alle med en behagelig og avlastende støtte for hulfoten.

Finn det perfekte paret for deg og opplev et behagelig, balansert skritt for både arbeid, fritid og trening.

38 produkter

38 produkter

Du har sett 36 av 38 produkter