Ballerinasko og sammenleggbare ballerinasko hos Myfeet.no

WALK WITH US

  • Fri frakt over Nkr 500
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Åpent kjøp i 14 dager
Priser inkl. mva
VISER 1-4 (40)1 2 3 ... 10 Siste 100 per side

Ballerinasko

Ballerinasko er komfortable, stilige og elegante, perfekte når føttene trenger en pause og du ikke lenger orker å gå i høye hæler, men likevel ønsker å være ekstra pen. Ballerinaskoene har fin komfort og stilig design.

Ballerinasko ble tidligere assosiert med fjærlette dansere, men i dag har ballerinaskoen blitt et opplagt valg i garderoben og en opplagt hverdagssko. Takket være ballerinaskoens enkle, stilige og elegante design passer skoen til det meste. Du kan ha den på jobben, på festen eller til hverdags.

Arcopedico tilbyr håndlagde ballerinasko som er ortopedisk utformede såler for maksimal komfort, som også gir god støtte for hele foten og motvirker tretthet. Arcopedio-skoene er designet på en unik måte som gjør at kroppens vekt fordeles jevnt over hele foten. Som bidrar til å gjenopprette din naturlige holdning og samtidig forebygger skader og tretthet i bein, knær, føtter og rygg. Arcopedico er ideelle sko for deg som står og går mye, både på jobb og fritid.

Arcopedico sine ballerinasko passer også for deg som har problemføtter da overdelen av skoen er laget av et teknoelastisk materiale for å gi føttene god sirkulasjon og god passform. Skoene gir også støtte til hele foten for å få riktig stabilitet for ryggraden din. Arcopedio-skoene har også en anatomisk innersåle med perforering for god ventilasjon. Skoene har også en mellomsåle som er laget av et mykt materiale for å gi optimal støtdemping. Skoenes kompakte yttersåle gir skoen nødvendig stivhet og stabilitet og har en struktur under sålen som gir effektiv støtte til hulfoten.

-->