• Fri frakt fra 599kr
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Sikker betaling via Klarna

Dametøfler

Komfortable tøfler for en enklere hverdag finner du her. Arbeidstøfler som gir stabil støtte gjennom dagen. Myke og støtdempende tøfler til å ha på seg utendørs, når du jobber i hagen eller varme tøfler i saueskinn eller ull for varme føtter innendørs når det er kaldt.

Vi har ulike modeller for ulike anledninger, arbeidstøfler for deg som går og står mye. De har ekstra støtdemping og god støtte i fotsengen for å hindre tretthet, og det finnes også modeller med sklisikre såler for de som jobber på kjøkken eller andre miljøer hvor gulvet kan bli vått. Tøfler med stretch i overdelen som gjør dem egnet hvis du har hallux vallux eller bare klumpete føtter generelt. Klassiske saueskinntøfler med ekte saueskinn i ulike modeller, ulltøfler foret med ekte saueskinn og med uttagbar innersåle. Tøfler som er vannavstøtende og også enkle å rengjøre, perfekte å ha som hagesko om sommeren.

Komfortable mesh-tøfler med avtagbar fotseng og god pronasjonsstøtte eller bare koselige og varme tøfler av ull eller saueskinn. Ull og saueskinn er temperaturregulerende materialer, og derfor er det fint å bruke disse tøflene selv på en sommerkveld. Klassiske tøfler med korksåle og dempende fotseng, perfekt som innesko.

Hvorfor tøfler?

– Tøfler er enkle å ta av og på, gode å ha hvis du beveger deg mye mellom ute og inne

– Tøfler som arbeidssko gir god avlastning for ben og føtter og forhindrer tretthet

– Vannavstøtende tøfler som er enkle å rengjøre er perfekte som hagesko

– Tøfler som tøfler laget av saueskinn eller ull holder føttene varme

- Tøfler med stretch passer deg med hallux valgus 

113 produkter

113 produkter

Du har sett 36 av 113 produkter

Vanlige spørsmål

Beroende på vad för material dina tofflor är, så skiljer sig skovården för tofflorna. För att ta reda på hur du tar hand om just dina tofflor och håller dem fina och fräscha så kan du klicka här för att komma till vår guide 

För att tofflor ska sitta bekvämt på foten är det viktigt att du väljer en storlek så att hela foten får plats i tofflorna. Tofflor brukar ha en hälkant som är konstruerad för att hålla fötterna på plats, så om du trampar på kanten så innebär det att tofflorna är för korta och du behöver gå upp en storlek  

Om du tar hand om dina tofflor med skovård så håller de sig fina och fräscha längre samtidigt som de håller längre. Hållbarheten för tofflor är svårt att svara, det är olika beroende på hur mycket du använder dem och vad för underlag du går och står på.

Populære filtre