• Fri frakt fra 599kr
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Sikker betaling via Klarna
scholl-jump-next-svart-black-mjuka-tofflor.jpg
Scholl Biomechanics
scholl-jump-next-svart-black-mjuka-tofflor.jpg
scholl jump 35-46.jpg

Scholl Jump Next Tøffel Black Grey

kr 1 199

Farge

  • scholl-jump-next-svart-black-mjuka-tofflor.jpg
  • scholl-jump-next-mjuka-tofflor-pronation.jpg
  • scholl-jump-next-tofflor-navy-pink.jpg

Størrelse

Sendes innen 1-3 hverdager

  • truckTollfri levering - 3-5 dager
  • truckFri frakt fra 599 kr
  • truckÅpent kjøp i 14 dager

Produktbeskrivelse

Spesifikasjoner

Anmeldelser

Skopleie & pleieråd

Funksjonelle tøfler fra Scholl med Biomechanics fotseng som lindrer problemer med pronasjon og hjelper til med å avlaste hæl, ankel og kne. Ideell både som arbeidssko eller fritidssko, innendørs og utendørs.
 
Tøfler er praktisk utformet med innfelling og en myk overdel i forsterket PU. På ankelen er det deler med strikk for en fleksibel komfort over foten. På baksiden er det et lavt hældeksel hvis hovedfunksjon er å holde den avtakbare Biomechanics-fotsengen på plass.
 
Funksjonen og pronasjonsstøtten ligger i Scholls unike Biomechanics-fotseng. Føttene dine får en skikkelig og stabil støtte takket være et kuppet design og en innebygd støtte for ankelen. Støtten er utviklet for å motvirke pronasjon - at føttene faller innover når du går.
 
Pronasjon i seg selv er naturlig og noe omtrent 70% av befolkningen gjør når de går, men når den utsatte bevegelsen blir for markert, kan det gi smerter i føttene og bena fordi foten plasseres i feil posisjon som også kan være overbelastende.
 
Scholls Biomechanics-fotseng holder foten i en rettere posisjon for å motvirke pronasjon og gi deg en naturlig avslappet og avslappet gangart. Både hæl, ankel og kne er spart. Problemer med hælsmerter eller hælspore som har oppstått som et resultat av pronasjon, kan også lindres med Biomechanics-fotsengen, da kuppet hældeksel og den oppbygde hule foten gir god og lindrende støtte for plantar fascia-senen.
 
Tøfler har en lett og støtdempende yttersåle i EVA med et grepvennlig design. Lest og passform er normalt og tøflene fungerer godt som pronasjonssko.
 
Farge: Black Grey
Lest: Normal (F-lest)
Innersåle: Biomechanics
Utskiftbar innersåle: Ja
Overdel: Tekstil + mesh + PU
Yttersåle: EVA