• Tollfri levering - 3-5 dager
  • Fri frakt fra 500kr
  • Sikker betaling via Klarna
  • Åpent kjøp i 14 dager

Herretøfler

Herretøfler og innesko er fotriktige sko som gir deg og dine føtter komfort og støtdempning. Tøfler passer også perfekt som en herlig innendørs  og arbeidssko hele året. Sandaler er en perfekt arbeidssko for deg som arbeider innom eksempelvis skole, pleie og omsorg. Men mange har også sett fordelene med å ha en sandal å bruke hjemme og som en herlig innesko.

Vårt sortiment tilbyr tøfler for menn fra flere kjente merker som Scholl, Moheda Birkenstock og Embla. Hos oss finner du tøfler for både kvinner, menn og barn, i flere forskjellige mønstre og nydelige farger. For eksempel klassiske tresko og myke tøfler som er ideelle for deg som for eksempel bruker tøfler på jobb eller hjemme i hagen. Avhengig av hva slags tøffel du trenger, kan du finne den hos oss.

Det kan være den koselige innendørs tøfelen du bør gå rundt i hjemme på de kaldere dagene i året som får deg til å gå komfortabelt og holde varmen. Eller du trenger et par tøfler til sommeren som er lette, komfortable og luftige. Du kan bruke tøflene våre om sommeren utendørs i den varme sesongen og som tøfler på jobb resten av året.

Uansett hvilken tøffel du leter etter, har vi den som passer deg og dine behov. Hvis du vil vite mer om våre tøfler, klikker du bare på hver tøffel. Hvor kan du lese mer om tøffelens egenskaper og hvordan den kan gjøre hverdagen din mer behagelig.