• Fri frakt fra 599kr
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Sikker betaling via Klarna

Strømper

Her finner du strømper som gir føttene din komfort, lindrer fotproblemer og passer til ulike anledninger.

Det finnes mange varianter av sokker og er et viktig hverdagsplagg som brukes i mange forskjellige situasjoner. Strømper kan brukes på flere forskjellige måter og kan også være praktiske eller brukes som motetilbehør. De er tilgjengelige i ulike materialer, farger og modeller for å matche klær og skape personlige stiler. Mens du holder føttene varme og beskytter dem mot skoskader, blemmer eller andre fotrelaterte problemer.

I vårt sortiment finner du sokker til alle behov, alt fra diskrete hverdagssokker til fargerike sokker som gir antrekket det lille ekstra. Eller strømper som hjelper til med fysiske aktiviteter og andre hverdagslige anledninger. De kommer fra flere kjente merker og finnes både for menn og kvinner.

Våre tåsokker er unike strømper med tær og er perfekte for de som har problemer med fotsopp eller lett gnager mellom tærne. Tåsokkene gjør at tærne spres på en mer naturlig måte, noe som gjør at tærne skilles bedre og kan bevege seg mer. Samtidig gagner det blodsirkulasjonen og føttene kan lettere å opprettholde en jevn temperatur, holde tærne tørre og hindre fotsopp. Uansett hva du trenger, finnes det strømper for deg, i alle mulige forskjellige modeller, mønstre og herlige farger for alle årstider og anledninger.

Det finnes også sokker for følsomme føtter, som anti-skli sokker med sklibeskyttelse, diabetessokker og spesialsokker som er spesielt utviklet for følsomme føtter uten trykksømmer.

Du kan finne sklisikre sokker eller sokker med sklisikre såler, for godt grep på glatt underlag. Anti-skli sokker hjelper deg å gå trygt og finnes i flere ulike modeller og materialer, inkludert ull og bomull. Anti-skli strømper hjelper deg med å holde balansen, både ung og gammel. De er også utviklet for følsomme og sarte føtter. Sokkene sitter helt uten trykk og har ingen sømmer eller folder som gir ubehag eller ubehag.

Diabetesokker er strømper for diabetikere eller for sensitive føtter. Som diabetiker er du ekstra følsom for trykk og gnagsår, som du kan få av "vanlige" sokker. Sokker for diabetikere er designet med et mykt og hudvennlig materiale, har ekstra flate sømmer eller ingen sømmer, har rullekanter eller løs strikk som ikke skaper unødvendig trykk.

Vi tilbyr sokker med kompresjon som er strikket på unikt måte og virker for å øke blodsirkulasjonen, samt gi næring og oksygenutveksling til musklene. Hvis du har f.eks. hælspore, du kan avlaste den og avlaste plantar fascia scenen med en hælsporestrømpe med kompresjon. Noen sportssokker med kompresjon bidrar også til sunnere ben både under og etter trening.

Sportssokker er viktige plagg som kan utgjøre en stor forskjell i fysisk aktivitet. Sportssokker er spesialdesignet for å være ekstra slitesterke, transportere fuktighet, redusere muskelvibrasjoner, gi raskere restitusjon og støtte musklene. De kan brukes til ulike typer aktiviteter, som løping og trening. Bomullssokker brukes av mange som trener, da de er myke, komfortable og laget av materialer som transporterer bort fukt og holder føttene tørre og friske. Fordi sokkene transporterer bort fuktighet, reduseres også smertefullt ubehag på føttene, som blemmer og gnagsår. Passformen til sportsstrømper skiller seg også fra "vanlige" sokker, de er bedre formet etter fotens struktur. Dette gjør at de sitter bedre på foten, samtidig som de gir mer komfort. Enten det er løping, power walk, crossfit, yoga eller dans, så har vi sportssokker som passer din aktivitet.

Varme sokker eller sokker er laget for de kaldere tider av året og for deg som har frosne føtter. De varme sokkene er tilpasset både hverdagsliv og sportsaktiviteter og finnes i både ull, bomull og en materialblanding.

Du kan også finne sokker med lavere skaft som passer spesielt godt til joggesko. Eller foretrekker du ballerinasokker så har vi lave sokker eller helt uten skaft som er tilpasset spesifikt for ballerinasko eller andre lave sko, hvor man ikke ønsker at sokkene skal være synlige. Sokkene gir komfort i skoene og holder føttene på en mer behagelig temperatur. Alternativt om du ønsker en sokk som ikke er synlig eller stikker opp over skokanten.

Hvilke sokker er best?
De beste sokkene finner du hos oss. Det finnes sokker i alle mulige varianter og materialer eller med funksjon og til forskjellige formål. Velg alltid sokker etter behov og aktivitet. Men uansett hva slags sokk du er ute etter, så har vi sokker som passer deg og dine behov.

Hvor ofte bør du bytte sokker?
Sokker utsettes daglig for skitt, svette og bakterier som kan forårsake vond lukt og infeksjoner. Derfor er det viktig å alltid sørge for å ha rene eller nye sokker hjemme slik at du kan skifte dem ofte. Bytt sokker helst hver dag eller vask regelmessig for å redusere ulike fotproblemer knyttet til svette eller fuktige føtter.

 

79 produkter

79 produkter

Du har sett 36 av 79 produkter

Vanlige spørsmål

Du bør velge sokker etter hva du skal bruke dem til, eller hva du foretrekker. Sokker finnes i flere ulike lengder for å passe forskjellige skotyper og ulike aktiviteter. 

Lave sokker | Ballerinatøysokker

Lave sokker er først og fremst designet for å passe til ballerinasko. Sokkene er laget uten skaft og har en design som gjør at de ikke synes i skoene. Du kan se alle våre ballerinatøysokker her.

Ankellengde | Ankelsokker

Sokker passer perfekt til joggesko eller andre lave sko der du ikke ønsker at sokkene skal synes. Skaftet på ankelsokkene er designet for å ikke stikke opp over kanten på skoene, og derfor har de blitt populære å bruke om våren og sommeren. Våre ankelsokker finnes i flere ulike modeller og materialer, og du kan se alle her

Knelange sokker | Knelange sokker 

Knelange sokker går opp til knærne og passer perfekt å bruke når det er for kaldt å gå barbeint. Eller som en del av antrekket ditt. De siste årene har det blitt stadig mer populært å bruke knelange sokker til shorts, skjørt og kjoler. Men knelange sokker er også vanlige innen fysisk aktivitet som løping, styrketrening og ballsporter. Sokkene for sport og fysisk aktivitet er laget i slitesterke materialer og har stoffer som effektivt transporterer bort fuktighet, noe som gir en mer behagelig temperatur for bena og føttene. Her kan du se alle våre knelange sokker som finnes i flere ulike materialer. 

Crew-sokker | Tursokker og gåsokker

Crew-sokker er sokker som er høyere enn vanlige sokker. Sokkene har blitt populære å bruke til turer og gåturer. Grunnen til dette er at sokkene går høyere opp, eller er i samme høyde som skaftet på skoene. Dette gir komfort til føttene, men minimerer også risikoen for at for eksempel smuss og steiner skal komme inn i skoene når du går. Her kan du se alle våre sokker som er designet for å gi føttene dine komfort og minimere risikoen for blemmer, gnagsår eller annet ubehag - noe som er vanlig ved turer og gåturer. 

"Vanlig lengde" | Klassiske sokker

Den klassiske lengden på sokker passer både til jobb, trening eller til hverdags. Sokkene finnes i flere ulike materialer og utførelser. Men alle våre sokker er testet av vår fysioterapeut for å gi føttene dine optimal komfort. Du kan se alle våre sokker på denne siden.

For å vaske sokker på best mulig måte, er det viktig at du følger vaskeanvisningene. Fordi sokker finnes i ulike materialer, har de ulike instruksjoner for hvordan de bør vaskes.

Man kan ikke tørke alle sokker i tørketrommel. Noen sokker skal lufttørkes etter vask for å unngå at sokkene går i stykker eller blir skadet. Derfor er det viktig å følge vaskeanvisningen som sokkene har.