flerpack-strumpor-i-merinoull-minfot-quarter-vita.jpg
Jul 2023 | Deals
flerpack-strumpor-i-merinoull-minfot-quarter-vita.jpg
Minfot-Quarter-Merinoull-vit-5-pack.jpg
strumpor-merinoull-minfot-vit-quarter.jpg
varma-vita-strumpor-minfot-quarter-vit.jpg
minfot-ankelstrumpor-quarter-merino-vit-5pack.jpg

Minfot Strømper Quarter Merinoull Hvit 5-pak

kr 374
kr 499

Farge

  • Minfot-Quarter-Merinoull-Svart-5-pack.jpg
  • flerpack-strumpor-i-merinoull-minfot-quarter-vita.jpg

Størrelse

Sendes innen 1-3 hverdager

  • truckTollfri levering - 3-5 dager
  • truckFri frakt fra 599 kr
  • truckÅpent kjøp i 14 dager

Produktbeskrivelse

Spesifikasjoner

Anmeldelser

Vaskeråd

Sokker designet i Sverige og produsert i Europa som er designet for å gi føttene de beste forholdene. Sokkene er designet for fotturer, fotturer, hver dag eller for trening. De er også laget med flate sømmer som reduserer ubehag på sensitive føtter.

Sokkene er designet i høykvalitetsmaterialer, inkludert merinoull. Et luksuriøst materiale som gir føttene varme når det er kaldt, men som holder dem behagelig kjølig når det er varmt. Merinoull har unike egenskaper som nøytraliserer lukt og transporterer fuktighet bort fra føttene. Noe som gir føttene et friskere, sunnere og mer behagelig klima å være i. Sokkene er derfor egnet for deg som har problemer med fotsvette, svette føtter eller illeluktende føtter. De er også designet med flate sømmer som både gir trykkavlastning på tærne samtidig som de skaper en god følelse for føttene.

Merinoullsokker er også egnet for de som har problemer med kalde, frosne føtter - eller for de som har problemer med dårlig blodsirkulasjon. Materialet til sokkene, merinoull, regulerer temperaturen og hjelper kroppen å opprettholde en jevn temperatur, uansett om det er varmt eller kaldt.

Sokkene er også smussavvisende, da materialet ikke lar smuss trenge inn i materialets fibre, men holder skitt på uten. Oksygen i luften gjør også at ullen nesten renser seg, slik at den effektivt løsner skittpartikler som faller bort fra sokkene, noe som betyr at sokkene er selvrensende.

Vaskeanvisning: Sokkene kan vaskes på 40 grader. Ikke tørk i tørketrommel, ikke noe blekemiddel

Hvit farge
5-pakk
Materiale: 40% merinoull, 30% polyamid 28% polypropylen 2% elastan
FSC-sertifisert eske
Non-mulesing | mulesing-fri ull
Produsert i Portugal

 


Sokkekassen er FSC-sertifisert og står for Forest Stewardship Council og er en uavhengig, internasjonal medlemsorganisasjon som jobber for miljøvennlig, samfunnsansvarlig og økonomisk bærekraftig bruk av verdens skoger.

 
Sokkene produseres i Europa, med nøye utvalgte materialer og i produksjonen brukes solenergi fra fabrikkens eget solcelleanlegg. Når vi produserer Minfot-sokkene våre har vi alltid fokus på innovasjon, kvalitet og bærekraftige materialer – alt fra tråden som brukes i produksjonen til emballasjen som sitter rundt sokkene