• Fri frakt fra 599kr
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Sikker betaling via Klarna

ankelstromper

Her kan du finne våre komfortable og slitesterke ankelstrømper for både kvinner og menn.

I dag har nkelstrømpe blitt stadig mer populære og er like nyttige i hverdagen, på fester, på arbeidsplassen eller i ulike sportssammenhenger. Fremfor alt er de spesielt populære om sommeren, men fungerer like bra hele året. Det er ikke bare fint å ha lave sokker uten skaft, de oppfyller også en god funksjon når du vil ha korte ankelsokker som ikke er synlige eller stikker opp over kanten av skoene.

Ankelsokker, korte sokker eller sokker til joggesko som de også kalles, er perfekte for joggesko, ballerinasko,  lave sko, loafers og vårens alle nydelige sko. Korte ankelsokker setter stilen inn i skoene dine.

Oppdag vårt brede utvalg av komfortable ankelsokker i forskjellige farger og mønstre  med  gode priser uten å gå på kompromiss med kvaliteten.  Dukan finne mange forskjellige varianter:

- Ankelsokker i stor pakke
- Ankelstrømper bambu, ull og bomull,
- Myk strikk
- Med flate og ekstra myke tåsømmer for følsomme føtter
- Forsterket hæl og tå
- Fleksibelt materiale som gir optimal passform
- God stretchkvalitet
- Tilgjengelig med lavt skaft og høyere skaft


Kanskje du løper, yogar, danser eller går på treningssenteret og trenger treningssokker som holder mål. For deg som driver med sport kan et par ankelstrømper med kompresjon og god passformteknologi være et utmerket valg.

68 produkter

68 produkter

Du har sett 36 av 68 produkter