• Fri frakt fra 599kr
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Sikker betaling via Klarna

Turstrømper

Her finner du tursokker for både menn og kvinner som er unikt designet for å gi føttene dine de beste forhold og komfort.

Turstrømper - Hvorfor de er uunnværlige på din neste fottur

Hva slags sokker bør du ha på deg på tur?
Det er viktig å ha riktig utstyr når man skal på tur. Sko, klær og ryggsekk er opplagte valg, men mange glemmer at sokker også er en viktig del av utstyret ditt. Tursokker er spesialdesignet for å gi beskyttelse, støtte og komfort til føttene dine under en vandring, og det er flere grunner til at du bør investere i et par.

For det første er tursokker laget av materialer av høy kvalitet som puster, noe som betyr at de bidrar til å holde føttene tørre og komfortable selv når du svetter. Det er også mange forskjellige materialer å velge mellom, inkludert merinoull, syntetiske fibre og blandinger av forskjellige materialer. Hvert materiale har sine egne fordeler og ulemper, så det er viktig å velge et par som passer dine behov og krav.

Hvorfor fotturer med doble sokker?
Det er godt å doble sokkene på turen. Ved å bruke et par tynne sokker under tursokkene, kan du redusere friksjonen mellom føttene og skoene. Dette reduserer risikoen for gnagsår og blemmer, som kan utgjøre hele forskjellen mellom en komfortabel og en ubehagelig tur.

Hvor tykke tursokker?
Tykkelsen på tursokkene dine avhenger av lengden på turen, terrenget og været. Generelt er det best å velge et par med middels tykkelse, slik at de gir nok støtte og komfort uten å være for varme eller for tynne. Husk også å velge sokker som passer skoene dine riktig, så de ikke rynker eller sklir ned under turen.

Hvor mange par sokker på tur?
Hvor mange par tursokker du trenger avhenger av hvor lang turen er og hvor ofte du planlegger å vaske dem. For kortere turer er det nok med ett par, men for lengre turer kan det være greit å ha ekstra par slik at du kan bytte dem ved behov.

Avslutningsvis er tursokker uunnværlige for alle som skal på tur. De gir beskyttelse, støtte og komfort til føttene dine, og ved å velge riktig materiale og tykkelse kan du tilpasse dem til dine spesifikke behov. Så neste gang du planlegger en fottur, sørg for å inkludere et par tursokker i sekken!

51 produkter

51 produkter

Du har sett 36 av 51 produkter