• Fri frakt fra 599kr
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Sikker betaling via Klarna

Tennisstrømper

Her finner du tennisstrømper spesielt laget for bruk når du spiller tennis.

Sokkene er designet av eksperter, med materialer av høy kvalitet for å gi føttene dine de beste forutsetningene når du spiller. Tennissokkene finnes i flere forskjellige farger og modeller - avhengig av om du vil spille i høye eller lave sokker.

Det er flere fordeler med å bruke tennisstrømper når du spiller. Tennisstrømper er myke, komfortable og anatomisk utformet. Noe som gjør at de er tilpasset høyre og venstre føtter. Flere fordeler med å bruke tennisstrømper er:

- Ekstra støtte: Tennisstrømper er designet for å gi ekstra støtte til viktige områder av foten som hæl og ankel, for å redusere risikoen for skade.
- Pustende: De er laget av pustende materiale, som bidrar til å holde føttene tørre og kjølige.
- Reduserer friksjon: Tennisstrømper er ofte designet med plater eller mønstre for å redusere friksjonen mellom foten og skoen, noe som kan bidra til å redusere risikoen for blemmer.
- Gir komfort: Tennisstrømper er ofte laget av et mykt og elastisk materiale som gir en myk og behagelig følelse til føttene.
- Forbedrer ytelsen: Tennisstrømper som gir god støtte og komfort kan bidra til å forbedre ytelsen.

I vårt sortiment finner du tennisstrømper til både herre og dame. Hvis du ikke er sikker på hvilke sokker du skal bruke når du spiller tennis, kan du kontakte vår kundeservice - vi hjelper deg gjerne.

41 produkter

41 produkter

Du har sett 36 av 41 produkter