• Fri frakt fra 599kr
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Sikker betaling via Klarna

Varme strømper

Her finner du varme strømper som passer perfekt til frosne føtter.

Når de kalde dagene begynner å snike seg på, kan alt fra kalde gulv til frosne føtter bidra til ubehag. Mange lider av kalde føtter, året rundt, som også kan skape store problemer i hverdagen. Derfor er varme sokker perfekte for kaldere årstider og for de som har frosne eller kalde føtter. Sokkene kan brukes hver dag, under forskjellige idrettsøvelser eller under fysiske aktiviteter.

I vårt sortiment tilbyr vi slitesterke, varme og komfortable sokker som lar kalde føtter holde varmen i kalde temperaturer.De passer til mange anledninger og finnes i flere ulike modeller, farger og materialer som ull, bomull og materialblandinger.

Du finner varme strømper fra flere kjente merker, alt fra diskrete hverdagssokker til fargerike og stilige sokker som gir antrekket det lille ekstra. Vi har også sokker som hjelper til med fysiske aktiviteter, uansett om du driver med løping, powerwalk, crossfit, yoga eller dans, så har vi sportssokker som passer til dine behov.

Har du følsomme føtter kan du finne antisklisokker med sklibeskyttelse, diabetessokker og spesialsokker som er spesialprodusert og designet uten trykksømmer. Du finner også tåsokker, en unik tåsokk som får tærne til å spre seg mer naturlig og øker blodsirkulasjonen.

Sokkene passer for både voksne og barn og til alle årstider.

Hvilke sokker er varmest?
Både merinoull og ull er varme naturfibre som holder føttene varme og myke ved kaldere temperaturer. Uten at sokkene er for tykke, egner de seg like godt til hverdagsturer, under fotturer i fjellet og innendørs på kalde gulv. Det finnes mange varianter av varme sokker, men både merinoull og ull er fuktabsorberende,pustende og hold svette føtter unna samtidig som du holder deg varm i kaldere årstider.


Kan du bruke varme sokker året rundt?
Sørg for å holde føttene behagelig varme og myke hver dag, uavhengig av årstid. Hold kulden unna med varme sokker. Uansett hvilke behov du har, har vi sokkene for deg, i forskjellige modeller, mønstre og herlige farger for alle årstider og anledninger.

55 produkter

55 produkter

Du har sett 36 av 55 produkter