• Tollfri levering - 3-5 dager
  • Fri frakt fra 599kr
  • Sikker betaling via Klarna
  • Åpent kjøp i 14 dager

Strømper med flate sømmer

Her finner du strømper med flate sømmer som passer for deg med følsomme føtter, har diabetes eller trenger myke sokker.

Tradisjonelle sømmer i sokker kan skape ubehag, trykkmerker og samtidig være vanskelig å ha på. For å unngå disse problemene, invester i et par sokker med flate sømmer ved tå og hæl eller sokker som ikke har sømmer i det hele tatt. Strømper som er sømløse over tærne gir en mer behagelig og naturlig følelse til føttene og reduserer risikoen for ubehag og trykkmerker.

Sokker med ekstra flate eller ekstra myke sømmer passer deg som har sensitive føtter, diabetes eller som ikke vil eller ikke kan ha vanskelige sømmer ved tærne. De flate sømmene har som regel en unik strikking og funksjonen gir økt komfort. Det forbedrer komforten til føttene og som mange setter pris på.


Fordelene med flate sømmer:
Minimerer risikoen for ubehag og trykkmerker
Er behagelig for følsomme føtter eller hvis du har diabetes
Behagelig å ha på

I vårt sortiment finner du strømper fra vår kolleksjon med hand-linking tåsøm, som gjør at sømmen på sokkene er sydd for å være ekstra myk og flat. Men du kan også finne sømløse sokker fra ulike kjente merker. Sokkene finnes i forskjellige farger, mønstre, størrelser og er også designet for ulike aktiviteter. De flate sømmene gjør strømpene lettere å ha på, føles glattere mot huden og beskytter mot irritasjon på tærne. Det gjør det lettere å bevege seg og gjør samtidig daglige aktiviteter morsommere.


Hvilke strømper er mest komfortable?
Det finnes mange varianter av strømper og noen strømper er mer behagelige enn andre. Sokker med flate sømmer er vanligvis de fineste strømpene å ha på seg på grunn av deres komfort og bekvemmelighet. Materialet varierer, men er ofte laget av myke og pustende materialer. Kombinasjonen av mykt materiale og flate sømmer er et perfekt valg for de som ønsker en behagelig følelse for føttene.

 

108 produkter

108 produkter

prosox-svarta-specialstrumpor.jpg
Mängdrabatt