• Tollfri levering - 3-5 dager
  • Fri frakt fra 599kr
  • Sikker betaling via Klarna
  • Åpent kjøp i 14 dager

Herrestrømper

Her finner du herrestrømper som passer til hverdags, jobb eller trening.

Herrestrømper er mer enn bare å varme føttene, de er også en viktig del av antrekket og er gitt i garderoben. De brukes både som funksjonelle sokker eller som stilig tilbehør. Men noen ganger kan sokker bli borte i vaskemaskinen og mange går som regel i stykker etter kort tids bruk.Fyll derfor på med nye!

I vårt sortiment av strømper til herre kan du finne mange forskjellige sokker fra kjente merker. De finnes i alt fra diskrete hverdagsstrømper til fargerike, stilige sokker i forskjellige materialer som gir stilen mange muligheter.Et godt utgangspunkt er å investere i et par nøytrale farger som sort, hvit eller grå. Eller hvorfor ikke kjøpe fargede eller mønstrede som matcher antrekket ditt, festen eller gir en liten fargeklatt i hverdagen.

Herresokkene er også anatomisk utformet og hjelper deg i alle dine fysiske aktiviteter. Det er imidlertid viktig å ta hensyn til formålet deres. Et par tynne, pustende sokker kan være best for sportsaktiviteter eller fysisk arbeid, mens tykkere sokker med ekstra demping kan gi ekstra komfort i vintermånedene. Uansett aktivitet som løping, powerwalk, crossfit, yoga eller dans, har vi sokkene som passer til din aktivitet.

Våre herrestrømper er også tilgjengelige for å lindre, motvirke eller behandle ulike fotproblemer som fotsvette, fotsopp eller andre plager. Hvis du har diabetes eller følsomme føtter, finnes det sokker med flate sømmer, løse strikk og rullekanter som bidrar til å redusere gnagsår, blemmer, unødvendig trykk eller annet ubehag.

Velg også mellom ulike tykkelser og lengder for å holde deg varm om vinteren eller kjølig om sommeren. Men enten du trenger sokker til trening, jobb, til hverdags eller til finere anledninger, er sokker for menn noe du aldri kan få for mange av.


Hvilke strømper bør jeg velge?
Vi har et stort utvalg strømper til herre, som vil gi føttene dine optimal komfort og passform hele dagen. Når du velger herresokker, er størrelse, passform og til hvilket formål viktige aspekter. Sokker som er for store eller for små kan gi en ubehagelig følelse i føttene. Hvis materialet ikke er tilpasset den valgte aktiviteten kan det gi blemmer eller andre problemer.

Prøv forskjellige størrelser og materialer for å finne de beste herrestrømper som passer deg. Uansett hvordan hverdagen din ser ut, er alle våre herresokker nøye utvalgt for å gi føttene dine uslåelig komfort.


Tips:
Ta vare på dine herresokker ved å vaske dem riktig og følge vaskeanvisningen. Og oppbevar dem på en måte som reduserer risikoen for at de går i stykker. Med riktig pleie kan strømper for menn vare lenge.

 

138 produkter

138 produkter

svart-vandring-strumpor-herr-falke-tk2.jpg