• Tollfri levering - 3-5 dager
  • Fri frakt fra 599kr
  • Sikker betaling via Klarna
  • Åpent kjøp i 14 dager

Antisklistrømper

Her finner du et varieret utvalg af antisklistrømper for alle behov og anledninger, der reduserer risikoen for fallullykker.


For mange kan balanseevnen påvirkes etter en skade, på grunn av alder, sykdom eller andre faktorer som gjør at balansen forverres. Med glatte gulv eller overflater kan det lett oppstå en fallulykke. Det kan forårsake store konsekvenser for den som rammes. Med et par sklisikre sokker kan risikoen for glattulykker innendørs reduseres.

Anti-skli sokker er glattfrie sokker, der giver godt grep om glatte underlag og hjelper deg med at gå mer sikkert. Slip sokker hjelper til å holde balansen, både unge og gamle.  De er også utviklet for skjøre og følsomme føtter.

Der finnes forskellige typer sokker med sklisikre belegg. I vores sortiment kan du finne sklisikre ankelsokker, unisex modeller, kompressionsstrømper med anti-skli såle, forskellige modeller i både ull og bomull eller andre materialer, der passer til forskellige føtter. Mange ønsker også løs strikk, vores spesialsokker med antiskli er spesielt designet for deg med følsomme føtter. Sokken sidder helt uten tryk, og noen modeller har ingen sømmer eller folder, der forårsaker ubehag eller problemer.

Det er viktig å velge antisklisokker, der passer til dine føtter og aktiviteter og er komfortable å bære. Det kan være en god idé å skifte ut sokkerne jevnlig fordi sklisikkerhetsegenskapene kan påvirkes etter lang tids bruk.


Strømper med antisklisåle og antisklisokker er perfekte til deg, der ønsker et fast grep under føttene, lettere å kunne holde balansen og samtidig redusere risikoen for at skli på glatt underlag.