• Tollfri levering - 3-5 dager
  • Fri frakt fra 599kr
  • Sikker betaling via Klarna
  • Åpent kjøp i 14 dager

Leggvarmere

Her finner du leggvarmere som passer perfekt til kalde høst-, vinter- og vårdager.

Benvarmere er et plagg som gir bena og føttene litt ekstra komfort og varme. Det var et hett moteplagg som ble mye brukt på 80-tallet. Men har kommet tilbake som en populær moteplagg og gir det lille ekstra til antrekket ditt.

Du kan matche ankelvarmere, som de også kalles, til et par høye denimshorts, fargerike eller tynne tights, til skjørtet eller kjolen. De kan bæres løst sammenfoldet eller helt opp over kneet. Eller du kan bruke dem som håndleddsvarmere eller hele veien som armvarmere.

Benvarmere er hovedsakelig populære blant dansere, men brukes også av de som driver med pilates, aerobic eller under treningen. Men uansett aktivitet, hverdagssituasjon eller om det brukes som motetilbehør, kan det brukes av alle uavhengig av kjønn. Årsaken er at leggvarmerne gir varme til leddene, som beskytter mot belastninger og andre kramper som vanligvis oppstår ved dans, trening eller andre aktiviteter.

I vårt sortiment finner du myke, fleksible og behagelige leggvarmere som passer både på dansegulvet og i hverdagen. Med et nøye utvalgt materiale av god kvalitet gir de en god passform, en god varmefunksjon og en forsterkning der de slites mest.


Nå kan du holde anklene og bena varme, samtidig som de kan forvandle et hverdagsantrekk til noe helt spesielt.Hvor får man kjøpt leggvarmere?

Leggvarmerne våre er spesielt produsert av minfot.se og finnes ikke andre steder. De finnes i forskjellige farger, passer perfekt til antrekkene dine, lave sko eller når det er kaldt ute. Hos oss kjøper du leggvarmere som enkelt holder bena, anklene men også håndledd og armer varme under ulike aktiviteter eller på kalde vinterdager.

 

4 produkter