• Fri frakt fra 599kr
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Sikker betaling via Klarna

Bambustrømper

Her finner du bambussokker som gir en jevn og myk følelse til føttene mens sokkene bidrar til å motvirke fotsvette og gir føttene et behagelig klima å være i.

Bamboostrømper er laget av bambus viskose, et tynt, mykt og funksjonelt materiale som gir en luksuriøs følelse til føttenes hud. Bambus viskosematerialet består av ekstra glatt, rungende fiber som er skånsom mot føttenes hud. Derfor har bambustrømper blitt populære blant de som har følsomme føtter, sensitiv hud på føttene, lett irritert hud, diabetes eller psoriasis.

Men bambus viskose strømper har også blitt populært blant de som har problemer med varme føtter, fot svette eller stinkende føtter. Årsaken er at bambustrømper har naturlige fuktighetsabsorberende egenskaper som slipper fuktighet gjennom - holde føttene både kjølige og tørre.

Fordeler med bambustrømper/strømper i bambus viskose

-Absorberer fuktighet | Bambus viskose har naturlige fuktighetsabsorberende egenskaper
- Naturlig myk | Bambus viskose er et veldig mykt materiale som er mykere enn andre materialer, for eksempel bomull
- Snill mot huden | Bambus viskose glatt fiber irriterer ikke huden
- Holder føttene kjølige | Forhindrer at føttene blir varme og svette

Hvilke bambustrømper er best?

I vårt sortiment finner du flere forskjellige strømper i bambus viskose, i forskjellige lengder og farger. Alle våre bambus viskose strømper er valgt av vår fysioterapeut med forsiktighet for å gi føttene optimal komfort og de beste forholdene. Hos oss finner du bambustrømper som er like egnet for hverdagen, hjemme, på jobb, for trening eller for turer og turer.

Våre bambustrømper er også tilgjengelig i forskjellige lengder, for eksempel som ankel strømper eller i Quarter og Crew lengde. Bambusstrømper i ankelen er perfekte for de som ikke vil at sokkene skal være synlige i skoene, eller vil ha kule strømper til joggesko. Mens de lengre modellene som Quarter og Crew passer for de som ikke liker korte strømper, eller for de som trenger en lengre modell for fysiske aktiviteter.

Hvis du vil se bambusstrømper som er våre bestselgere og de som kundene våre mener er best i testen, kan du klikke HER