Bomullsstrømper hos Myfeet.no

WALK WITH US

  • Fri frakt over Nkr 500
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Åpent kjøp i 14 dager
Priser inkl. mva
VISER 1-4 (70)1 2 3 ... 18 Siste 100 per side

Bomullsstrømper

Her finner du myke og behagelige bomullsstrømper til alle forskjellige anledninger, tilpasset forskjellige fotproblemer og designet for forskjellige sko.

Bomullsstrømper er designet i høykvalitets bomull og fås i flere forskjellige lengder, både for kvinner, barn og menn.

Bomullsstrømper er tilgjengelige med både høyere og lavere, avhengig av hva du foretrekker eller trenger. I vårt sortiment finner du også strømper som er designet i økologisk bomull eller modeller som er blandet med andre materialer, alt for å gi føttene optimal komfort og en behagelig passform.

Våre bomullsstrømper er også designet for fotproblemer, eller for deg som har diabetes eller følsomme føtter. Sokkene er designet med myk eller løs strikk eller med ekstra flate sømmer. Alt for å gi føttene komfort og ikke skape ubehag.

Det er ikke rart at bomullsstrømper har blitt populære å bruke, både til hverdags, på jobben eller til finere anledninger. Bomull er en tekstilfiber som vokser på bomullsbusker i små dunete kuler, og bomull er et av de vanligste materialene som brukes i strømper. Årsaken er at bomull er myk, smidig og samtidig holdbar. Samtidig som det hjelper å gi et behagelig klima for føttene, ettersom bomull er et naturlig materiale som puster. Noe som gjør bomullsstrømper myke og behagelige å ha på.

-->