• Tollfri levering - 3-5 dager
  • Fri frakt fra 599kr
  • Sikker betaling via Klarna
  • Åpent kjøp i 14 dager

Bomullsstrømper

Her finner du myke og behagelige bomullsstrømper til mange forskjellige anledninger.


Det er en strømpe for hver fot. Men bomullsstrømper er den vanligste sokken i kommodeskuffene våre og er tilpasset ulike fotproblemer eller anledninger. De er designet for å passe forskjellige sko og tilgjengelig både med høyt eller lavt skaft avhengig av hva du foretrekker eller trenger.

I vårt sortiment finner du bomullssokker som har god passform, liten tåsøm og behagelige strikker. Men også sokker som er designet i økologisk bomull eller modeller som er blandet sammen med andre materialer. Alt for å gi føttene dine optimal komfort og en behagelig passform. Den økologiske bomullen er veldig skånsom mot huden, den puster godt og leder varmen bort samtidig som den skaper et behagelig klima for føttene å være i.

Våre bomullssokker er også designet for deg med fotproblemer, eller for de med diabetes eller sensitive føtter. Sokkene er designet med myk eller løs strikk eller med ekstra flate sømmer. Alt for å gi føttene en god følelse av velvære og redusere risikoen for ubehag.Du kan garantert finne en ny favoritt i vårt sortiment.Hvor kan jeg kjøpe bomullsstrømper?

Foretrekker du klassiske ensfargede sokker eller liker du mønstrede.Hos oss finner du bomullssokker til mange forskjellige anledninger og tilgjengelig i mange varianter, farger, mønstre eller med høyt eller lavt skaft. Uansett finner du den rette sokken hos oss.

Hvorfor er bomullssokker populære?

Det er ikke rart at bomullssokker har blitt populære å bruke, både til hverdags, på jobb eller til finere anledninger. Bomull er en tekstilfiber som vokser på bomullsbusker i små luftige kuler og er et av de vanligste materialene som brukes i sokker. Grunnen er at bomullen er myk, fleksibel og slitesterk. Samtidig bidrar det til å gi et behagelig klima for føttene, fordi bomull er et naturmateriale som puster veldig godt. Noe som betyr at bomullssokker alltid er myke, behagelige å ha på og har evnen til å la føttene puste og transportere bort fuktighet.


Å tenke på:

Hvis du bruker sko med vanntette membraner, husk å ikke bruke 100% bomullsstrømper. Hvis det er vått og fuktig ute, holder materialet som regel på fuktigheten. Noe som gjør at det ikke er ventilasjon og fuktigheten holder seg i skoene. Foten oppleves da svett, noe som vanligvis gir ubehag og gnagsår. Velg da en sokk som er kombinert med andre materialer eller en sokk med andre materialer.

65 produkter

65 produkter

svart-3-pack-doktorn-rekommenderar-lörs-resår.jpg
Mängdrabatt
Diabetes
Doktorn Rekommenderar

Doktorn Rekommenderar 3-pk Strømper Svart

kr 159

Du har sett 65 av 65 produkter