Sportstrømper hos Myfeet.no

WALK WITH US

  • Fri frakt over Nkr 500
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Åpent kjøp i 14 dager
Priser inkl. mva
VISER 1-4 (103)1 2 3 ... 26 Siste 100 per side

Sportstrømper

Sportssokker og sokker er viktige plagg som kan utgjøre en stor forskjell i fysisk aktivitet. Sportssokker er spesialdesignet for å være ekstra slitesterke, transportere fuktighet, redusere muskelvibrasjoner, gi raskere restitusjon og gi støtte til musklene. Sportssokkene kan brukes til alle former for mer sportslig aktivitet, for eksempel løping og trening. Bomullssokker brukes av mange som trener, da de er myke, komfortable og er laget av materialer som transporterer fuktighet bort og holder føttene tørre og friske. Fordi sokkene transporterer fuktighet bort, reduserer du også smertefullt ubehag på føttene, som blemmer og skrubbsår. Passformen til sportssokker skiller seg også fra vanlige sokker, de er bedre formet i henhold til fotens struktur. Noe som betyr at de sitter bedre på foten og samtidig gir mer komfort.

Når du velger sportsokker, bør du huske på hva slags trening du holder på med. Så bør du velge en sportsokk etter hva du trener og hvor lenge den fysiske aktiviteten varer. For det blir fort varmt og fuktig i skoene dine. For eksempel er OS1st-sokkene FS6, FS6 + og CS6 en perfekt sokk for deg som har løpetrening eller crossfit som din store interesse. Lange løpsrunder og maratonløp er noe som setter stor belastning på både føtter og ben. Sokkene øker blodsirkulasjonen, reduserer muskelvibrasjoner, gir bedre balanse og bidrar til raskere restitusjon.

Gjør du dans, yoga, pilates, sykling, løping eller powerwalk, passer Toesox sokker deg bedre. Toesox er sportssokkene som også er tåstrømper. Tåsokkene beskytter tærne, skaper bedre grep og gir deg større mulighet til å bruke alle tærne på foten. Sokkene gir deg også en bedre balanse ettersom det gagner de naturlige bevegelsene i tærne. En annen fordel med å bruke tåsokker som sportsokker er at de reduserer utseendet på gnagsår mellom tærne og kan også være nyttige mot fotsopp.

-->