Sklisikker strømper hos Myfeet

WALK SMOOTHLY

  • Fri frakt over Nkr 500
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Åpent kjøp i 14 dager
Priser inkl. mva
VISER 1-4 (12)1 2 3 Siste 100 per side

Sklisikker strømper

Her finner du sklisikre strømper for voksne.

Vårt utvalg av sklisikre sokker er tilgjengelig for både menn og kvinner og er unikt designet for å gi føttene dine komfort, men samtidig gi deg et bedre og mer stabilt grep.

De sklisikre sokkene er utformet som vanlige sokker, men har en underside som er utformet med anti-skli eller grep. Antisklien eller grepene som er plassert på undersiden er vanligvis utformet i silikon som sørger for at føttene dine får et bedre og mer stabilt grep.

De sklisikre sokkene lar deg gå tryggere innendørs og har blitt populært blant eldre mennesker, hos personer som har problemer med balansen, hos personer som har nedsatt styrke eller som har problemer med svimmelhet. Men sokker har også blitt populært å bruke hos de som har problemer med glatte, glatte gulv hjemme.

De sklisikre sokkene kalles også vanligvis "sklisikre sokker" og finnes i flere forskjellige modeller og i forskjellige materialer.

Men de sklisikre sokkene har også blitt populære å bruke i trening og yoga, takket være at de gir et bedre grep og samtidig gir føttene komfort.

De sklisikre sokkene passer deg som:

- Har problemer med svimmelhet
- Har redusert styrke
- Har problemer med balansen
- Har glatte gulv hjemme

 

-->