• Fri frakt fra 599kr
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Sikker betaling via Klarna

Ullstrømper

Her finner du varme og behagelige ullstrømper designet for de kaldere månedene og frosne føtter.

Ull er et utmerket naturmateriale som virkelig gjør godt på føttene og kroppen. Ullsokkene gir god komfort og nøytralisering, samtidig som de effektivt transporterer bort lukt og fuktighet. Sokker i ull hjelper også kroppen til å holde føttene på en jevn og behagelig temperatur, noe som gjør at føttene får et friskere, sunnere og behageligere klima å være i, uansett temperatur.

I vårt sortiment finner du alt fra varme turstrømper, koselige hverdagssokker i ull til tåstrømper, trenings- og gåstrømper. Det er lange og lave ullsokker. Ullsokkene er perfekte for friluftsliv og fotturer. Eller for de som driver med idrettsaktiviteter, spesielt om vinteren. Men også for alle som har dårlig blodsirkulasjon, kalde føtter eller som har problemer med fotsvette. Uansett behov, holder sokkene bena og føttene behagelig varme når det er kaldt, eller kjølig når det er varmt.

Sokkenes materiale er også smussavvisende og lar ikke smuss trenge inn i fibrene i materialet, men holder smuss unna. Oksygenet i luften gjør også at ullen nesten renser seg selv og effektivt løsner smusspartikler som faller bort fra sokkene. Det betyr at sokkene er selvrensende.

 

Hvorfor bør du bruke ullsokker?
Ullsokker har mange gode egenskaper som hjelper føttene å holde seg tørre og holde en jevn temperatur, uansett om det er varmt eller kaldt. Ull er et fantastisk naturmateriale som både er temperaturregulerende og ventilerende samtidig som det transporterer bort fuktighet. I tillegg er den kjent for å motvirke dårlig lukt. Med disse fine egenskapene er ullsokker perfekt for utendørsaktiviteter som fotturer, ski, jakt, fiske og mye mer. Men det finnes også fine ullsokker som passer godt på jobb og til hverdags.

 

Hvordan vasker jeg ullsokker?
Sjekk vaskeanvisningen for sokkene.

Vaskemaskin: Ullsokker kan vaskes i vaskemaskin. Men da er det viktig at du leser vaskeanvisningen nøye, så blir sokkene riktig vasket. Husk også å bruke vaskemiddel som er spesielt egnet for ull. Ullsokker bør ikke tørketrommel.

For hånd: Sokkene kan også vaskes for hånd. Sammen med kaldt eller lunkent vann tilsetter du et mildt ullvaskemiddel, som er godkjent for ullmaterialer. Bløtlegg sokkene forsiktig i ca 5-10 minutter og trykk forsiktig for å fjerne smuss eller flekker. Skyll i kaldt vann, press ut restvann med et håndkle uten å vri sokkene og la sokkene lufttørke på et flatt underlag.

63 produkter

63 produkter

Du har sett 36 av 63 produkter