• Tollfri levering - 3-5 dager
  • Fri frakt fra 599kr
  • Sikker betaling via Klarna
  • Åpent kjøp i 14 dager

Svenskproduserte sokker

Her finner du sokker som er laget i Sverige.

Sokkene er designet for å gi føttene optimal komfort og de beste forholdene, og produseres og produseres i Sverige i Minfot i Sverige og fyller krittene til OEKO-TEX® 100, et verdensomspennende helsemerke for tekstilråvarer og sluttprodukter. Med OEKO-TEX® er sokkene trygge å bruke mens sokkenes produksjon oppfyller høye menneskelige økologiske krav. Der sokkene ikke inneholder kjemikalier som er helseskadelige.

Perfekt for de som trenger sokker i materialer av høy kvalitet, men som er svenskproduserte.

Vi brenner for å produsere så nær oss selv som mulig, og i denne kategorien finner du sokker som produseres i svenske fabrikker. For eksempel sokker fra vårt eget merke - minefoot som er tilgjengelig for både hverdag, arbeid og fysiske aktiviteter.

Men det er også sokker fra det svenske merket Seger, som produserer alle sokkene i Sverige. Fabrikken deres drives av 100% fossilfri vindturbin. Derfor er de svenskproduserte sokkene et mer bærekraftig – og miljøvennlig valg.

Hvis du vil vite om de svenskproduserte sokkene, kan du klikke på hver artikkel for å lese mer om dem - slik at du finner de perfekte sokkene som passer deg og dine behov.

32 produkter

32 produkter

Du har sett 32 av 32 produkter