• Tollfri levering - 3-5 dager
  • Fri frakt fra 500kr
  • Sikker betaling via Klarna
  • Åpent kjøp i 14 dager

Chelsea boots

Her finner du fotriktige Chelsea boots som gir dine føtter komfort, støtte og avlasting.

Uansett anledning kan du ta antrekket ditt til et helt nytt nivå og i tillegg være vakker med tidløse og klassiske Chelsea støvler for både kvinner og menn.  Siden 1850-tallet har de vært et ikon på føttene, og forgylt mange sko garderober. De beste er at de fungerer like bra på jobb som i helgen, og det er en for enhver stil og smak.

Chelsea boots er uten tvil en ikonisk modell som oppdateres kontinuerlig. De gjør både jobben med å holde stilen mens funksjon og bekvemmelighet gir veldig komfortable så vel som praktiske sko.  Generelt er de klassiske Chelsea Boots litt avsmalnende, men er tilgjengelige i flere forskjellige lester som passer til forskjellige føtter. Med sin strikk på sidene gjør den, den også enkel å ta av og på.

I vårt sortiment finner du et variert utvalg som du når som helst kan ha.  Det kan være Chelsea støvler som passer godt om våren og sommeren som føles luftige. Eller Chelsea støvler med høyere skaft som passer perfekt til høst og vinter, og som holder føttene både varme og tørre. Modellene er varierte og det samme er funksjonene.  Øyeepler er tilgjengelige for enklere innsetting av skoene, strikk på både innsiden og utsiden av ankelen, den har en avrundet tå og mange av modellene har anatomisk fotseng og er ergonomisk utformet.

Nå er det din tur til å forgylle føttene med et par Chelsea støvler. Du kan aldri ha for mange Chelsea Boots.