• Fri frakt fra 599kr
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Sikker betaling via Klarna

Såler for pronasjon

Finn rett såler for pronasjon og motvirke overbelastning for å fremme en mer behagelig og sunn gangstil.

Opplever du at fotens innoverroterende bevegelse når du går er for kraftig, og at du får smerter i for eksempel hæl, ankel eller kne på grunn av for mye innoverfall, kan du motvirke dette ved å investere i skoinnlegg for pronasjon.

Innleggssåler for pronasjon er designet for å korrigere fotens bevegelsesmønster og gi ekstra støtte der du trenger det mest. Sålene bidrar til å rette opp foten og redusere overdreven innrulling, noe som avlaster belastningen på fotvalvet. Gangstilen din blir naturlig rettere, og du kan forvente en merkbar forbedring av komforten når du går.

Ved å velge skosåler for pronasjon investerer du i både komfort og din langsiktige helse. Du minimerer feilbelastning på føtter og ledd, og du kan både lindre eksisterende problemer og forebygge fotsmerte. Maksimer komforten og nyt en mer behagelig gange hver dag.

For å gi optimal komfort og støtte er pronasjonsstøtten designet for å løfte opp hulfoten og samtidig gi stabilitet til hele foten ved å ha en skåldesign bak, noe som bidrar til å holde foten i riktig posisjon.

Skoinnlegg med pronasjonsstøtte er skreddersydd for å gi ekstra stabilitet og passer generelt i alle dine favorittsko. Enten du trenger støtten i arbeidsskoene, løpeskoene eller turskoene, kan du hos oss finne skosåler for pronasjon som forvandler dem til akkurat det du og føttene dine trenger. Med sålene kan du nyte hvert steg uten å kompromisse mellom stil og helse.