• Tollfri levering - 3-5 dager
  • Fri frakt fra 599kr
  • Sikker betaling via Klarna
  • Åpent kjøp i 14 dager

Fotbue

Innlegg for fotbuen gir støtte og komfort til dine føtter. Med innlegg løfter du opp og gir støtte til fotbuevalvet og på den måten kan påkjenninger som dine føtter vanligvis utsettes for i for eksempel flate sko minske. Velg blant skoinnlegg med både enklere og mer markante fotbuestøtte.

Hulfotinnlegg blir også referert til som buestøtte og er et medisinsk hjelpemiddel som brukes til å støtte buen. Hulfotsåler er gode for deg hvis du har en senket bue eller trenger litt ekstra støtte under foten. Et hulfotinnlegg kan også kombineres med myke såler for å gi hele foten en god og stabil støtte. Fordi da får både fotputen lindring samtidig som fotbuen får den støtten den trenger. Hvis du har problemer med senket bue, er det viktig at du bruker en form for hjelp for å gi buen din den støtten den trenger. Fordi føttene har blitt utsatt for enorm belastning daglig og putene mottar hele kroppsvekten hver gang du tar et skritt.

Når slitebaner eller buer slites, kan det føre til at belastningen på foten endres, noe som igjen kan føre til at du får feil holdning. Hvis du går med feil belastning på foten og holdningen, kan det skape slitasje i rygg, hofte og nakke. Derfor er det viktig å bruke ankelbøyler, for å forhindre problemer i fremtiden. Med en ankelinnsats kan du enkelt og greit korrigere feiljusteringer i foten.