• Fri frakt fra 599kr
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Sikker betaling via Klarna

Forfotsinnlegg

Her finner du høykvalitets forfotsinnlegg designet for å gi avlastning og komfort til den fremre delen av foten. Enten du lider av spesifikke fotproblemer eller bare ønsker bedre støtte for forfoten, har vi den rette løsningen for deg.

Forfotsinnlegg, eller pelotter som de også kalles, er nyttige skoinnlegg for personer som opplever ubehag og smerte i forfoten. Et vanlig problem som kan lindres med disse innleggene er forfotssmerte, også kjent som metatarsalgi. Denne smerten oppstår ofte på grunn av overbelastning og overbruk av den fremre delen av foten, noe som kan være spesielt plagsomt for de som står eller går lenge hver dag.

For de som lider av Hallux Valgus, bedre kjent som skjev stortå, kan forfotsinnlegg også være en effektiv løsning. Disse innleggene bidrar til å korrigere fotens plassering og avlaste trykket på den berørte tåen, noe som gir en mer behagelig og balansert gange.

En annen vanlig fotlidelse er Mortons nevrom eller syndrom, forårsaket av en klemming av nerver mellom tærne. Innlegget kan her fungere som en polstring mellom tærne og dermed redusere trykket på den betente nerven, noe som lindrer smerte og ubehag.

For idrettsutøvere og de som ofte utfører høyintensive aktiviteter, kan forfotsstøtte være til stor hjelp. De bidrar til å avlaste fotens fremre del under bevegelse og reduserer risikoen for skader og overanstrengelse, samtidig som de gir ekstra støtte og stabilitet.

Våre skoinnlegg for forfot er laget av høykvalitetsmaterialer som er skånsomme mot huden, for eksempel silikon- eller lærinnlegg, og er designet med ergonomisk eller anatomisk støtte for maksimal komfort. De er også enkle å bruke og kan plasseres i de fleste skotyper uten å påvirke din vanlige skostørrelse.

I denne kategorien ser du flere forskjellige typer forfotsinnlegg, og du kan filtrere etter størrelse, merke, men også fotproblemer for å finne innlegget som passer akkurat deg og dine behov. Trenger du mer hjelp til å finne det rette innlegget, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice – vi hjelper deg gjerne.