• Fri frakt fra 599kr
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Sikker betaling via Klarna

Hælgrep

Her finner du hælgrep som reduserer slark og skoskav i hælkappen.

Har du sko som slarker, er for store eller gir deg problemer med blemmer og skav? Oppgrader skoene dine med hælgrep for å få en perfekt passform. Hælgrep er enkle og praktiske innlegg du kan plassere i skoene for å unngå slark og skoskav i hælkappen.

Hælgrepene er designet for å gi en tett og stabil passform i hælområdet. De er laget av materialer av høy kvalitet og har en selvklebende overflate som sikrer at de sitter godt på plass i skoene.

Ved å bruke hælgrep i skoene dine kan du redusere slark mellom hælkappen og hælen, noe som hjelper til med å forhindre friksjon og skoskav samtidig som du oppnår en bedre passform.

Hva er hælgrep?

Hælgrep er et produkt som bidrar til å forhindre skli og glidning i skoene. Hælgrep påføres på hælen eller bak i skoen for å øke grepet og redusere risikoen for at foten sklir ut av skoen.

Det finnes ulike typer hælgrep på markedet, inkludert klebemateriale, gummiskiver eller silikonplater med tekstur eller mønster, eller til og med innebygde hælgrep som er en del av skoen.

Hvordan påfører man hælgrep?

Prosessen for å påføre hælgrep kan variere avhengig av hvilken type hælgrep du har og produsentens instruksjoner. Her er noen generelle trinn som kan hjelpe deg med å påføre hælgrep på skoene dine:

  1. Forberedelse: Sørg for at skoene er rene og tørre før du påfører hælgrepet. Sjekk også produktets instruksjoner for eventuelle spesifikke forberedelser eller anbefalinger.
  2. Plassering: Identifiser området på hælen der du ønsker å påføre hælgrepet. Det kan være bak i skoen eller langs kantene av hælen, avhengig av typen hælgrep.
  3. Rengjøring: Om nødvendig, rengjør området der du skal påføre hælgrepet. Fjern smuss, støv eller eventuelle rester fra tidligere hælgrep.
  4. Påføring: Følg produktets instruksjoner for å påføre hælgrepet på skoen. Avhengig av typen hælgrep kan det være ulike metoder. Noen hælgrep kan ha en selvklebende bakside som enkelt kan festes på skoen. Andre hælgrep kan kreve bruk av lim eller andre festemetoder. Sørg for å følge instruksjonene nøye for beste resultat.
  5. Trykk og justering: Når hælgrepet er på plass, trykk forsiktig på det for å sikre at det sitter ordentlig fast. Om nødvendig, juster hælgrepet for å passe riktig på skoen og sikre at det sitter jevnt og stabilt.
  6. Tørking og herding: Om nødvendig, la hælgrepet tørke eller herde i henhold til produsentens instruksjoner.

 

Hvor kan man kjøpe hælgrep?

Du kan kjøpe hælgrep her i vår nettbutikk. Vi tilbyr et bredt utvalg av hælgrep av høy kvalitet som kan imøtekomme dine behov. Hvis du trenger hjelp til å velge riktig hælgrep eller har spørsmål, nøl ikke med å kontakte vår kundeservice - vi hjelper deg gjerne.

2 produkter

2 produkter

Du har sett 2 av 2 produkter