• Fri frakt fra 599kr
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Sikker betaling via Klarna

Innleggssåler

Lindre og gi støtte til føttene med innleggssåler basert på moderne ortopedisk teknologi og design. Her finner du et nøye utvalgt utvalg av funksjonelle innleggssåler til sko som kan hjelpe deg med å oppnå et mer komfortabelt og avlastet skritt uten fotplager.

Enkel fotkorreksjon

Ortopediske innleggssåler er hovedsakelig designet for å hjelpe ved ulike fotproblemer ved å korrigere fotens posisjon. Innleggenes primære funksjon er gjennom korreksjonen å gjenopprette og opprettholde fotens naturlige mekanikk for å redusere feilaktig eller unødvendig belastning på både ledd og muskler.

Et eksempel er innleggssåler for pronasjon eller supinasjon, der formålet med innlegget er å korrigere fotens posisjon fra grunnen av for å forhindre at foten faller for mye innover eller utover, og dermed motvirke feilaktig belastning.

Allsidig & brukervennlig

Å bruke ortopediske såler er ikke eksklusivt for de med eksisterende fotproblemer, men mange velger også å bruke innleggene forebyggende - både for å forbedre trinnets komfort og for å forhindre problemer. Hvis man er klar over behovet for spesifikk støtte selv om man ikke opplever noen problemer, for eksempel lavt eller høyt fotvalv, kan man velge å bruke sålene for å opprettholde fotens komfort og sikre en fortsatt riktig gange i hverdagen.

De ortopediske skoinnleggenes allsidighet gjør at de passer til alle typer sko for forskjellige anledninger og behov. Det er enkelt å integrere innleggene uten å måtte inngå kompromisser.

Materiale & teknologi

Innleggssålene i vårt utvalg er utviklet med ortopedisk teknologi som grunnlag for å sikre at føttene dine får optimal komfort uavhengig av behov. De er laget med høykvalitets og innovative materialer for å kunne tilby optimal støtdemping og støtte som skal være komfortabelt og holdbart selv ved langvarig bruk.

Individuell tilpasning & modifisering

En annen fordel med ortopedisk designede såler er at de ofte kan tilpasses individuelt for å gi så personlig støtte for føttene som mulig. Innleggssålene i vårt utvalg er imidlertid ikke tilpassbare fra grunnen av, men kan i noen tilfeller modifiseres gjennom omforming og sliping - velg i så fall produktene fra Bauerfeind for denne muligheten.

Å finne riktig materiale og støtte som passer akkurat for dine behov, vil ta deg langt. Ønsker du veiledning hvis du lurer på hvilke innlegg som er mest riktige for deg? Ta i så fall kontakt med vår kundeservice for veiledning!