• Fri frakt fra 599kr
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Sikker betaling via Klarna

Såler til arbeidssko

Såler og innleggssåle for arbeidssko er perfekte til deg som går og står lenge. Etter en lang dag på jobb kan du gjenkjenne verkende føtter, ben eller andre unødvendige belastninger som påvirker både muskler og ledd negativt. Som dessverre kan føre til ubehag, smerter og langvarige skader.


For at føttende skal ha det bra en hel arbeidsdag er det viktig å finne et par såler med god passform og som følger fotens naturlige bevegelser. Det bør være ergonomisk eller anatomisk produsert og gi en god støtdemping som gir støtte på de riktige stedene uten ubehag.  

Ingen har like føtter. Derfor kan det være verdt å investere i et par komfortable såler, uansett hvis du jobber utendørs på en byggeplass eller innendørs på et kjøkken, sykehus, butikk eller på et kontor. Med komplementære innleggssåler kan du ta på deg prosjekter av alle slag.

Välj blant kjente merke og se vårt brede utvalg av komfortable, fleksible og myke såler for alle forskjellige føtter og fotproblemer. Du finner såler med memory-foam som gir følelsen av å gå på skyer. Såler med pelotte som støtter problemer i forfoten.  Alternativt såler med høy bue og lav bue eller for de som trenger en kombinasjon av både buen og pelotten. Eller kanskje du bare vil tilbringe lange perioder i skoene dine med et par ekstra komfortable såler.

Med innleggene kan du gi føttene den ekstra støtten som trengs for å lindre smerte og å unngå unødvendig slitasje og belastningsskader,  eller forhindre tretthet i føttene.  Nå vil føttene dine kunne jobbe en hel arbeidsdag.