• Fri frakt fra 599kr
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Sikker betaling via Klarna

Harde golv

Går du og står på harde gulv? Her er sålene som gir føttene dine komfort og en mer behagelig gange.

Hvis du går eller står på harde gulv eller jobber i tunge og harde arbeidssko, kan du oppleve ubehag med fotsmerte og følelse av tretthet i føttene. Årsaken til dette er at skoene du bruker, ikke gir tilstrekkelig demping eller støtte for å lindre belastningen som føttene og leddene dine utsettes for.

Nettopp av denne grunnen har vi såler som er tilpasset arbeidssko og harde gulv. Sålene er enten anatomisk eller ergonomisk utformet og har avansert støtdemping og støtte. Dette reduserer belastningen på føttene og motvirker smerte og ubehag. Men det er flere fordeler med såler for harde underlag:

Støtdemping: Sålene er utstyrt med avansert støtdempingsteknologi som absorberer støt og vibrasjoner som oppstår når du går eller står på harde gulv. Dette reduserer belastningen på føttene og leddene og bidrar til å forebygge smerte og ubehag.

Avlaster trykk: Sålene er designet for å avlaste trykket som genereres når du står eller går på harde overflater. Ved å fordele belastningen jevnt over foten reduserer de risikoen for tretthet og smerte som kan oppstå under lange arbeidsøkter.

Komfort: Sålene er laget med nøye utvalgte materialer som gir en følelse av komfort og polstring. De myke og støttende egenskapene gjør at du kan føle deg komfortabel selv på de hardeste gulvene.

Støtte og stabilitet: Sålene gir optimal støtte til fotbuen og hele foten. Dette hjelper med å opprettholde riktig fotstilling og reduserer risikoen for overbelastning eller feil belastning på føttene.

Redusert tretthet: Ved å redusere belastningen føttene utsettes for på harde overflater, reduserer sålene tretthet og ubehag.

Forebygging av skader: Fordi sålene er designet for harde gulv, bidrar det til å minimere risikoen for skader som kan oppstå på grunn av gjentatte støt og belastning. Dette er spesielt viktig for de som jobber på harde overflater i lange perioder.

Skjånsomt mot ledd og muskler: Ved å redusere den overdrevne belastningen på ledd og muskler hjelper tilpassede såler med å beskytte og ta vare på fotens helse på lang sikt.

Tilpasning til arbeidsmiljøet: Disse sålene er utformet med tanke på arbeidsforholdene på harde gulv. De er slitesterke og robuste nok til å tåle den daglige belastningen og slitasjen som kan oppstå på arbeidsplassen.

Uansett om du jobber innen detaljhandel, på kontor eller i industrien, kan våre såler hjelpe med å lindre tretthet og ubehag. Hvis du trenger hjelp til å finne riktig såle for deg og dine føtter, kan du kontakte vår kundeservice, vi hjelper deg gjerne.