Pelotter hos Myfeet.no

WALK SMOOTHLY

  • Fri frakt over Nkr 500
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Åpent kjøp i 14 dager
Priser inkl. mva
VISER 1-4 (13)1 2 3 4 Siste 100 per side

Pelotter

En pelott er et skoinnleggsom du enkelt og smidig fester i dine sko med selvheftende klister. Du kan bruke pelotter i dine sko eller på et befintlig skolinnlegg. Pelotter har blitt kjent for at de gir dine føtter komfort, støtte og avlasting. Pelotter og framfotsinnlegg som løfter opp og avlaster også tådelene og anbefales ved eksempelvis ved Mortons nevrom.

Her finner du pelotter som effektivt lindrer og behandler ulike fotproblem.

En pelott er kan du enkelt og greit fester på skoen din gjennom selvklebende lim.

Pelotter har blitt kjent for å gi føttene komfort, støtte og lettelse. Med en pelott kan du avlaste den fremre buen på føttene, noe som betyr at mellomformen på mellomfot opprettholdes, noe som igjen bidrar til å øke avstanden mellom bena i foten og samtidig reduserer trykket på nervene som kan bli klemt. Noe som er vanlig hvis du har problemer med Mortons syndrom.

Pelotter hjelper også til å behandle problemer forbundet med en senket forfotbue. En pelott løfter opp de sunkne leddene i den fremre buen og avlaster samtidig fotunderlaget. Som både lindrer og behandler smerter i foten og annet ubehag. Pelotter er også tilgjengelige som et fotbandasje som forsiktig gjenoppretter foten til en mer naturlig form, ved å komprimere både tverr- og langsbuen på foten.

-->