• Fri frakt fra 599kr
 • Tollfri levering - 3-5 dager
 • Sikker betaling via Klarna

Gelesåler

Her finner du gelsåler som gir føttene dine komfort og en myk base å gå og stå på.

Alle våre gelsåler er nøye utvalgt og testet av vår fysioterapeut, alt for å gi føttene dine de beste forutsetningene.

Hva er gelsåler?
Gelsåler er spesialdesignede såler laget av fleksibelt gelmateriale, vanligvis silikon eller polyuretan. Disse sålene har blitt populære fordi de tilbyr en rekke fordeler for føttene, som du kan lese mer om nedenfor.

For det første gir gelsåler ekstra demping til føttene ved å absorbere støt og dempe belastningen ved hvert steg. Dette bidrar til å redusere den påkjenningen føttene vanligvis utsettes for under gange og stående, noe som kan være spesielt verdifullt for personer med ømme eller sensitive føtter.

En annen fordel med gelsåler er at de hjelper til med å lindre trykkpunkter på føttene. Ved å fordele trykket jevnt over fotsålen, reduserer de risikoen for ømhet og blemmer, noe som gjør dem ideelle for personer som lider av problemer som liktorner eller ømme fotvalv.

Gelsåler tilbyr også ekstra komfort til føttene. Materiale er mykt og fleksibelt, noe som gir en behagelig følelse for føttene. I tillegg kan de enkelt plasseres i forskjellige typer sko og tilpasses individuelle behov.

Forskjellige typer gelsåler

Vi forstår at hver fot er unik, og derfor tilbyr vi gelsåler som er spesielt designet for ulike fotvalg: høye, lave og nøytrale. Uansett hvilken type fotvalg du har, har vi såler som kan gi deg den komforten og lindringen du trenger.

For deg med høye fotvalg kan våre gelsåler tilby ekstra støtte og demping. De hjelper til med å avlaste trykket fra fotvalvet og bidrar til å redusere overdreven belastning og smerte.

For deg med lave fotvalg kan våre gelsåler gi en stabiliserende effekt og bidra til å jevne ut trykket over hele foten. De kan bidra til å avlaste overbelastning av visse områder og forbedre gangkomforten din.

For deg med nøytrale fotvalg kan våre gelsåler gi ekstra demping og komfort. De hjelper til med å absorbere støt og redusere belastningen på føttene under gange eller fysisk aktivitet.

Men gelsålene er også tilpasset ulike fotproblemer:

 • Hælspore: Våre gelsåler kan gi avlastning og demping for å redusere smerte og ubehag i hælen.
 • Plantar fasciitt: Ved å gi ekstra støtte og avlastning kan våre gelsåler bidra til å lindre betennelse i plantarfascien og redusere smerte i fotvalvet.
 • Overpronasjon: Våre gelsåler kan hjelpe til med å korrigere fotens bevegelse og gi stabilitet for å redusere overdreven pronasjon og belastning på foten.
 • Fotbue-relaterte smerter: Enten det handler om metatarsalgi, ballsmerte eller andre fotbuerelaterte problemer, kan våre gelsåler gi ekstra støtte og lindring for å redusere smerte og ubehag i forfoten.
 • Trette og ømme føtter: Hvis du opplever generell tretthet og ømhet i føttene etter en lang dag, kan våre gelsåler gi en følelse av komfort og redusere belastningen på føttene dine.

Gelsålene finnes også i ulike lengder for å passe ulike typer sko og for å tilby tilpasset støtte og komfort for ulike deler av foten:

 • Helsåler: Helsåler dekker hele fotbuen og strekker seg fra tærne til hælen. De tilbyr jevn fordeling av trykket over hele foten og gir komfort og støtte for hele foten.
 • Hælsåler: Hælsåler er kortere såler som er spesielt designet for å passe hælen. De gir målrettet avlastning og demping for hælområdet og kan være til hjelp ved hælsmerter og hælrelaterte problemer.
 • Forfotsåler: Forfotsåler er kortere såler som plasseres i forfoten, vanligvis under den fremre delen av fotvalvet og tærne. Disse sålene kan gi ekstra støtte og avlastning for den fremre delen av foten og være til hjelp ved forfotsproblemer som metatarsalgi.
 • Halvsåler: Halvsåler er såler som dekker den fremre delen av fotbuen og strekker seg til midten av foten, vanligvis under fotvalvet. De kan gi støtte og avlastning for både forfoten og mellomfoten og brukes ofte for å korrigere fotens posisjon og hjelpe med pronasjonsproblemer.
 • Hælhøyninger: Hælhøyninger er korte såler som plasseres i hælområdet for å gi ekstra høyde og støtte til hælen. De kan brukes for å lindre smerte og ubehag ved hælens senebetennelse, akillessmerter og andre hælrelaterte problemer.

Uansett hvilken type gelsåle du trenger, er vårt kundeserviceteam tilgjengelig for å hjelpe deg. Vi forstår viktigheten av å velge riktig såle som passer dine spesifikke behov og føtter.