• Fri frakt fra 599kr
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Sikker betaling via Klarna

Innlegg for plattfot

Optimaliser ditt steg med innlegg for plattfot og fremme en sunnere kroppsholdning i hverdagen.

Våre skosåler for plattfot er nøye utformet og valgt ut for å gi deg støtte som løfter og øker komforten. Ved plattfot har du i prinsippet en fotflate med mer eller mindre full kontakt med underlaget – du har derfor ingen merkbar opphøyning i fotvalvet.

For å lindre og forebygge tretthet eller fotsmerte i forbindelse med plattfot, er det en god idé å velge skoinnlegg for plattfot som gir lett støtte i hulfoten for å redusere belastningen.

Hvilket innlegg skal jeg velge for min plattfot?

Det er viktig å ikke bygge opp for mye med for kraftig støtte, siden foten ikke er vant til det. Å velge et innlegg med moderat støtte for hele foten pleier å være det beste alternativet og gir tilstrekkelig støtte. Sørg også for at sålene har en lett konkav design; det hjelper med å "holde sammen" foten og gir en mer stabil følelse når du går.

Sålene for plattfot du finner i vårt utvalg er av høy kvalitet med anatomisk komfort og passer til de fleste sko og for de fleste formål i hverdagen, noe som gir deg allsidighet og fleksibilitet. Trenger du avlastning når du jobber eller løper, finnes det platfotsinnlegg som passer godt både til arbeid og sport. Du kan velge en spesifikk såle til hver type sko, eller hvis du finner en som passer til alle dine aktiviteter, kan du enkelt flytte den mellom forskjellige sko.

Opplev forskjellen med våre innlegg for plattfot og velg en mer behagelig hverdag!