• Tollfri levering - 3-5 dager
  • Fri frakt fra 599kr
  • Sikker betaling via Klarna
  • Åpent kjøp i 14 dager

Kuttbare innleggssåler

Her finner du kuttbare innleggssåler som kan tilpasses størrelse eller skoenes passform.


Å finne  en passende såle kan noen ganger være vanskelig. I jakten på riktig såle er det alltid viktig å velge en såle med best mulig passform. Den skal gi riktig støtte, uten  å klemme, og føttene skal føle seg komfortable i skoene der sålene er plassert uten å hemme fotens naturlige bevegelse.

Mange såler leveres i store størrelser.  Kuttbare såler er perfekte og gjør det enkelt å få en god form som passer til mange forskjellige typer av sko.

Såler som er klippbare kan kuttes til riktig størrelse, og  noen av modellene har også forhåndsmerkede kuttlinjer for å forenkle, og bidrar til å få en god passform. Hvor mye som skal kuttes avhenger av sålene og også utformingen av skoene.

Tips for å klippe såler:
For å klippe såler er det viktig å bruke sterke og skarpe sakser. Dette er for å hindre at kanten ikke gå i stykker eller frynser. Har du gamle innleggssåler som er uttagbare, kan du tegne av de sålene, eller bruke dem som mal og klippe etter den. Hovedregelen er å klippe litt om gangen og teste flere ganger, slik at du ikke ved et uhell klipper for mye på sålene.

-Klippe såler utan markeret linjer
Hvis sålen ikke har noen forhåndsmerkede snittlinjer, klipp litt om gangen eller langs ytre konturene slik att sålen ikke blir for liten. Prøv hele tiden å sette sålen i skoen for å finne ut hva og hvor mye som må kuttes.

-Klippe såler med markeret linjer
Hvis skoinnlegget har forhåndsmerkede snittlinjer, klipp litt om gangen eller langs skjærelinjer slik at sålen ikke blir for liten. Sammenlign kontinuerlig med passformen till skoene. Dette er fordi sko skiller seg fra den angitte størrelsen på sålen.

 

Nå kan du forberede deg på både fritid og jobb uansett hvilke såler du har tenkt å bruke.