Hvordan skal badesko passe?
Skotips og skopleie

Hvordan skal badesko passe?

Badesko, eller badetøfler, skal sitte komfortabelt på føttene og ikke skli av eller bevege seg rundt når du går eller svømmer i vannet. :


Passform: Badesko bør ha riktig størrelse for føttene dine. De bør ikke være for store, da de kan skli av eller gjøre det vanskelig å gå. Skoene skal heller ikke være for små og sitte for stramt. Fordi det kan gi ubehag, smerte, blemmer og gnagsår.
For å vite hvilken størrelse du bør velge i badesko, kan du vanligvis ta utgangspunkt i din vanlige skostørrelse. Eller hvis badeskoene har innvendige mål, kan du måle føttene for å se hvilken størrelse som passer deg.

Komfort: Badesko som dekker hele foten er laget av fleksibelt og mykt materiale, som gjør at de følger føttenes form. Den øvre delen av badeskoene har som regel en strikk eller snøring som gjør at du kan stramme overdelen av skoene slik at de sitter godt på føttene.

Når du har tatt på deg badeskoene kan du gå og stå i dem, for å kjenne om størrelsen føles bra og at overdelen blir stående på foten og ikke glir av, eller er for stram. Du kan også sjekke om skoene sitter godt på foten ved å passe på at tærne ikke «stikker ut» for mye fra yttersålen på badeskoene. Hvis de gjør det, er de for korte og du må gå opp en størrelse.
https://www.myfeet.no/pub_docs/files/Hurskabadskorsitta/badskor-grepp.JPG
https://www.myfeet.no/pub_docs/files/Hurskabadskorsitta/badskor.JPG
https://www.myfeet.no/pub_docs/files/Hurskabadskorsitta/svarta-badskor.JPG
https://www.myfeet.no/pub_docs/files/Hurskabadskorsitta/badskor-sitta.JPG

You will also like this