Hvordan skal man impregnere sko?
Skotips og skopleie

Hvordan skal man impregnere sko?

Å impregnere sko er en viktig tiltak for å beskytte dem mot fukt, smuss og flekker.
Her er noen trinn som kan hjelpe deg med å impregnere skoene dine på riktig måte:

TRINN 1 | Forbered skoene: Sørg for at skoene dine er rene og tørre før du begynner impregneringsprosessen. Hvis det er smuss eller flekker på skoene, bruk en myk børste eller en fuktig klut for å rengjøre dem grundig. La dem deretter lufttørke helt.
TRINN 2 | Velg riktig impregneringsspray: Pass på å velge en spray som er egnet for materialet på skoene dine. Det kan være spesifikke impregneringssprayer for skinn, semsket skinn, nubuck eller syntetiske materialer. Les nøye på produktet for å sikre at det passer til skoene dine.
TRINN 3| Påfør impregneringssprayen: Hold impregneringssprayen omtrent 15-20 cm fra skoene og spray jevnt over hele overflaten. Pass på å dekke alle deler, inkludert sømmer og kanter. Unngå å bruke for mye spray for å unngå overmetning av materialet.
TRINN 4 | La skoene tørke: Etter at du har påført impregneringssprayen, la skoene tørke på et godt ventilert område. Det er viktig å gi tilstrekkelig tid for at sprayen skal absorberes skikkelig i materialet. Følg de spesifikke instruksjonene på impregneringssprayens emballasje for å bestemme nøyaktig tørketid.
TRINN 5 | Gjenta ved behov: Effekten av impregnering kan avta over tid og med hyppig bruk av skoene. Ved å impregnere skoene dine regelmessig kan du beskytte dem mot fuktighet og smuss, noe som forlenger levetiden deres og hjelper dem med å beholde sin opprinnelige kvalitet og utseende.

You will also like this