Hvilke brodder er best?
Skotips og skopleie

Hvilke brodder er best?

Hvilke brodder er best?
Vi har samlet de beste piggene og anti-skli.

For å vite hvilke typer brodder som passer best for deg, har vi samlet våre beste brodder i denne guiden. Her kan du lese mer om ulike typer pigger, piggsko, piggsko, pigger og sklibeskyttelse.

https://www.myfeet.no/pub_docs/files/Vilkabroddarärbäst/broddskor-basta.jpg
De beste piggskoene.
Piggsko kalles sko som har en slags pigger eller pigger i yttersålen. Skoene finnes i flere ulike modeller og noen er også tilpasset ulike aktiviteter som løping.

Piggsko med faste brodder i yttersålen
Denne typen piggsko passer best for deg som er mye ute når det er snø og glatt og passer i de nordlige delene av Sverige. Disse typene piggsko finnes både med dynamiske pigger [dynamisk betyr at de er fleksible mot underlaget for å gi godt grep på ulike underlag] og med klassiske pigger i for eksempel stål.

Piggsko med utbrettbare pigger
Disse piggeskoene har plastringer som er plassert i yttersålen på skoene. Du kan brette ringene frem og tilbake og det er studs på ringene, som gjør at du kan bruke piggene når du trenger det. Denne typen piggsko passer best for deg der det er skiftende vær, for eksempel der det kun er snø og is noen dager eller uker i året. Siden skoene har en sammenleggbar funksjon betyr det at skoene kan brukes som "vanlige" høst- og vintersko når det ikke er glatt ute.
https://www.myfeet.no/pub_docs/files/Vilkabroddarärbäst/broddar-som-ar-bast.jpg
https://www.myfeet.no/pub_docs/files/Vilkabroddarärbäst/basta-greppet-broddskor.jpg
https://www.myfeet.no/pub_docs/files/Vilkabroddarärbäst/basta-broddarna-fallbara.jpg
Hvis du ikke ønsker å bruke piggsko, finnes det løse pigger og glidevern som du midlertidig kan feste på dine eksisterende sko. Disse typene antisklibeskyttelse finnes i flere ulike modeller og varianter. For eksempel som keramiske fliser eller med gummi og stendere.

You will also like this