Hvilke sko passer til brede føtter?
Skotips og skopleie

Hvilke sko passer til brede føtter?

Hvis du har brede føtter, kan det være vanskelig å finne sko som passer. I vårt sortiment finner du brede sko som passer de som har brede føtter, hovne føtter eller for de som har sensitive føtter og trenger plass i skoene.

Våre brede sko er nøye utvalgt og testet av vår fysioterapeut og er tilgjengelig i forskjellige sistnevnte med bokstaver. Når du har handlet vide sko før, eller sett på forskjellige sko, har du sikkert sett ord som "K-lest", "G-lest" og "H-lest". Hvor bokstaven beskriver størrelsen på den siste. Dette kan imidlertid være vanskelig, da alle produsenter kan ha forskjellige størrelser på stengene sine. Dette betyr for eksempel at en "K-lest" i merker kan variere og at en K-lest kan passe perfekt i en modell, men kan være for bred eller for smal når du kjøper en annen modell, i et annet merke. For å gjøre dette enklere har vi valgt å dele alle brede sko i disse to filtrene:

- Bred
- Ekstra bred

Dette for å gjøre det lettere for deg å finne den modellen som passer deg og dine føtter. Men hvis du er vant til å kjøpe sko gjennom lester, har vi også listet dem opp nedenfor.

Vi anbefaler imidlertid at du også måler foten og leser mer om hver enkelt sko på siden vår. Der har vi også nevnt navnet på den siste og angitt om den er romslig, bred eller ekstra bred.

- G-lest | Denne typen lest er vanligvis litt romsligere enn "vanlig lest" og den passer deg som trenger litt mer plass i skoene. Eller for de som har hovne føtter, hovne ankler eller for de som har sensitive føtter.
- H-lest | Denne lesten er bredere enn G-last og passer for deg med brede føtter og hovne føtter. H-lest har generelt også en romslig tåboks som gir tærne god plass. Derfor har denne typen lester også blitt populære blant de som har problemer med hammertå, skredderknute og sensitive føtter.
- K-lest | Denne lesten er også bred og denne typen sko har som regel også den ekstra plassen til tærne og en romslig overdel som gjør at skoene er tilpasset formen på føttene dine.
- J-lest Denne lesten er også bred og sko med denne typen lest er også vanligvis romslig i både bredde og høyde. Derfor er disse skoene vanligvis laget i myke overdeler som er tilpasningsdyktige. Noe som gjør at skoene sitter behagelig på føttene uten å trykke eller gni.
- M-lest Denne typen lest er generelt ekstra bred og passer deg som ikke kan bruke den andre lesten og som trenger ekstra brede sko.

You will also like this