• Fri frakt fra 599kr
  • Tollfri levering - 3-5 dager
  • Sikker betaling via Klarna
Kan saueskinntøfler vaskes i maskin?
Skotips og skopleie

Kan saueskinntøfler vaskes i maskin?

Er du usikker på om du kan vaske dine elskede saueskinnsko i vaskemaskinen?
Det er faktisk best å unngå å vaske dem i maskinen, da det kan skade skoene og få dem til å miste formen. Men det finnes enkle måter du kan rengjøre og ta vare på dine saueskinnsko på den riktige og beste måten.

RENGJØRINGSGUIDE FOR SAUESKINNSKO:

-Rengjøring med lunkent vann og mild såpeløsning: Fyll en beholder med lunkent vann og tilsett en mild såpeløsning. Pass på å velge en såpe som er trygg å bruke på saueskinn. Bruk en ren klut eller svamp til forsiktig å tørke overflaten av skoene. Unngå å gjøre dem for våte og pass på å ikke gni for hardt.
Bruk spesialisert vaskemiddel: Hvis du foretrekker å bruke et spesialisert vaskemiddel som er designet for saueskinn, følg instruksjonene på emballasjen. Disse vaskemidlene er skånsomme mot skinnet og hjelper med å bevare dets naturlige egenskaper.
Tøyning og mykgjøring: Når du er ferdig med rengjøringen, er det viktig å tøye og mykgjøre skinnet mens det fortsatt er fuktig. Form og gni forsiktig skinnet med hendene for å gjenopprette formen og mykheten.
Tørking i et varmt rom: Etter rengjøring og tøyning bør du la saueskinnskoene tørke naturlig. Plasser dem på et rent håndkle eller et tørkestativ i et varmt rom. Unngå å plassere dem nær eller på en varmekilde, da overdreven varme kan skade skinnet.

You will also like this