Er Skechers fotriktige?
Skotips og skopleie

Er Skechers fotriktige?

Lurer du på om Skechers er fotriktige sko? Her gir vi deg svaret.

Skechers er et amerikansk merke som tilbyr flere ulike typer sko, men er først og fremst kjent for sine myke, støtdempende og avlastende sneakers. Noen modeller fra Skechers er fotriktige, og litt lenger ned på denne siden kan du se modeller fra Skechers som er klassifisert som "fotriktige".

Grunnen til at disse modellene er fotriktige, er at de er designet for å gi føttene dine komfort, støtte, avlastning og lindring av ulike fotproblemer. Nedenfor kan du lese mer om Skechers' ulike fotbuer og på hvilken måte de er fotriktige.

Memory Foam
I flertallet av Skechers-modeller kan du lese at de har en "memory foam fotbue". Memory foam er en formbar og myk skum som tilpasser seg undersiden av føttene dine. Dette gjør at sålene former seg etter føttene dine og gir individuell støtte og avlastning samtidig som det reduserer trykket på følsomme områder.

Passer for deg med:
- Ømme og trette føtter
- Ømme trampputer
- Følsomme føtter
- Hælsmerter og ømme hæler
- Plattfot

Arch Fit
"Arch Fit" er en teknologisk innovasjon utviklet av Skechers. Fotbuen er spesielt designet for å gi økt støtte og komfort til føttenes fotbue, det vil si den buede delen av foten mellom hæl og tær. Fotbuen spiller en viktig rolle i fotens biomekanikk og fungerer som en naturlig støtdemper og stabilisator under gang, løping eller andre aktiviteter.

Derfor passer Arch-fit fotbuen for deg med:
- Ømme og trette føtter
- Ømme trampputer
- Hælsmerter og ømme hæler
- Følsomme føtter
- Høy fotbue

Relaxed Fit
Skechers' Relaxed Fit-serie har samme myke og støtdempende funksjon som de klassiske modellene. Men det som skiller disse modellene fra hverandre er at de har en romsligere passform og en romsligere tåboks. Dette gir føttene mer plass.

Derfor passer disse modellene for deg som trenger en bredere og romsligere sko, men de er også gode for deg som har problemer med:
- Ømme og trette føtter
- Hælsmerter
- Bred forfot
- Hallux Valgus
- Hammertå

Goga Mat
"Goga Mat" er en innleggssåleteknologi utviklet av Skechers for å gi føttene komfort og støtdemping. Teknologien er spesielt designet for å gi en myk og behagelig følelse for føttene dine, spesielt når du er aktiv i lengre perioder. Siden Goga Mat-teknologien fokuserer på å tilby enestående støtdemping og trykklindring, passer den for deg som har problemer med trette føtter.

Men den passer også for deg med:
- Ømme føtter
- Ømme trampputer
- Hælsmerter
- Knésmerter

Air-Cooled
På noen av Skechers' modeller kan du lese at skoene har en "Air-cooled" funksjon. Dette betyr at skoene er designet med spesielle luftkanaler eller perforeringer i sålen, mellomsålen eller overdelen for å muliggjøre luftsirkulasjon rundt foten. Dette hjelper med å fjerne fuktighet og overskuddsvarme fra foten, noe som reduserer risikoen for svette og ubehag. Derfor passer disse modellene for deg som:

- Blir lett varm på føttene
- Har problemer med fot­svette og illeluktende føtter

You will also like this